Afbeelding

Win kaarten voor Herman Renz

Algemeen 12 keer gelezen

Regio - Vurige paarden, adembenemende luchtacrobatiek, doldwaze clownerie en razendsnelle jonglage. Het komt allemaal samen in de nieuwe show van Nederlands Nationaal Circus Herman Renz. Het Krantje geeft maar liefst honderd kaarten weg!

‘Viva Nino’ is een kleurrijk spektakel met een groot live orkest en internationale topartiesten. Een unieke belevenis voor het hele gezin! De Engelse circusprinses Yasmine Smart zorgt voor een verrassend tableau waarin hogeschool en Argentijnse tango samensmelten, de welbekende clowns Milko & Frenky zorgen voor de gulle lach, het wereldbefaamde acrobatentrio ‘The Liazeed’ verrast met ongeëvenaarde handstandacrobatiek en tempojongleur François Borie laat zien écht de aller-snelste jongleur van het moment te zijn! En er is nog véél meer!

De show wordt live omlijst door een geweldig orkest en de lichtshow zorgt voor sfeervolle plaatjes.  Reserveer NU via 0909-5030060 (0,45 p.m.) tijdens kantooruren, Circuskassa op locatie op speeldagen van 11.00 - 17.00 uur en van 19.00 - 20.15 uur, of boek direct online via www.hermanrenz.nl.

Win kaarten
Klik snel op de button Lezeractie op deze website en maak kans op gratis kaarten voor de voorstellingen van Circus Herman Renz van 14 tot en met 27 oktober op het Malieveld in Den Haag.

Uit de krant