Afbeelding

Win kaarten voor Ice Paradise

Algemeen 10 keer gelezen

LEZERSACTIE Onze redactie geeft wekelijks kaarten weg voor evenementen, bioscoopzalen, pretparken. Noem maar op. Deze week geven wij kaarten weg voor Ice Paradise in Leidsenhage in Leidschendam.

Ice Paradise is de nieuwe naam voor de ijsbaan op de vijver bij Winkelcentrum Leidsenhage en tegenover Restaurant Volle Maan en zal geopend zijn tot begin maart. Hiermee is Ice Paradise de ijsbaan in haar soort die het langst te gebruiken zal zijn. Ongeveer vier maanden ijspret is niet niks en daar zijn we best trots op! En dat is niet het enige: de hele baan (en dat is maar liefst 600m2) is overkapt en is daarmee de grootste in de regio.

Dit jaar wordt de overkapping verder uitgebreid door ook het entree-gedeelte te overkappen zodat u ook droog uw schaatsen kunt aan- en uittrekken.

Ga naar Het Krantje en klik in de menubalk op Lezersactie. Je maakt dan na het invullen van jouw gegevens direct kans op kaarten. Onze redactie neemt zo spoedig mogelijk contact op met de winnaars. Ook maak je kans op waarde cheques van De Volle Maan en Gina ter waarde van 25 euro per prijs.
Check regelmatig de rubriek Lezersactie, want de prijzen en vrijkaarten worden in rap tempo afgewisseld. Je maakt wekelijks kans op meerdere prijzen.

Uit de krant