Nieuwe kinderopvang Forepark

Dienstverlening 204 keer gelezen

Forepark - Vanaf 1 november is er een nieuwe kinderopvang in Den Haag: De Flintstones, met dagopvang (0-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-13 jaar). Het is de tweede locatie van het succesvolle Jabadoo kinderopvang in Groningen.

Het moment dat je je kind voor het eerst naar de opvang brengt is best spannend. Zorgen ze wel goed voor hem/haar? Heeft hij/zij het wel naar zijn zin? Daarom is het zo belangrijk dat jouw kind zich thuis voelt. Het motto van De Flintstones is dan ook ' Zo goed als thuis!'

Zie De Flintstones als een tweede thuis, waar jouw kind plezier heeft met vriendjes en vriendinnetjes. Waar de verzorging en opvoeding gewoon doorgaan en waar voortdurend op een speelse en doordachte manier wordt gewerkt aan de ontwikkeling van jouw kind.

De Flintstones is gevestigd aan de Moezel 14 op bedrijventerrein Forepark: uitstekend bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Het pand en de tuin zijn onlangs vernieuwd en specifiek ingericht op kinderen en hun belevingswereld. En ideaal: De Flintstones is al vanaf 07:00 uur open.

Kortom: een uitstekende plek, een thuis, voor jouw kind!  Kijk op www.deflintstones-kinderopvang.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant