Bestuur MKB uitgebreid

Dienstverlening 114 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Begin december is het bestuur van MKB Leidschendam-Voorburg uitgebreid. Voorzitter Jan Fraterman is verheugd dat naar aanleiding van een wervingsadvertentie zich zoveel passende kandidaten hebben gemeld. "Deze versterking is hard nodig, want het aantal dossiers dat het bestuur behandelt groeit qua omvang en diepgang. De nieuwe bestuursleden zullen op de eerstvolgende ledenvergadering in 2014 worden voorgedragen, maar zijn nu al actief betrokken."

Het gaat om de volgende bestuursleden (in alfabetische volgorde):
Hein Athmer. In zijn adviesbureau 'Zoals Hein het Ziet!' brengt hij zijn 20-jarige bedrijfservaring als organisatieadviseur en interim manager samen met zijn grote passie voor fotograferen. Vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid wil Hein met zijn kennis en ervaring graag een positieve bijdrage leveren aan het ondernemingsklimaat in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Jean-Luc Baeriswyl. Algemeen directeur van het Mövenpick Hotel Voorburg. Mövenpick is een internationale keten die wereldwijd opereert in Fine Food, Restaurants en Hotellerie. De maatschappelijk ondernemer is gespecialiseerd in gastheerschap. Vanuit die optiek en het sociale verantwoord ondernemen is hij deelnemer aan het Platform Economie, Arbeidsmarkt en Onderwijs van Leidschendam-Voorburg, waar o.m. MKB LV deel van uitmaakt.

Arjan van Delden. Advocaat en partner bij Geelkerken Linksens Advocaten, met vestigingen in Leiden en Den Haag. Hij oefent vanuit de Haagse vestiging op de Binckhorst een praktijk uit op het terrein van vastgoed en ruimtelijke ordening, met specifieke kennis op het snijvlak van het civiele recht en het bestuursrecht. Arjan wil graag een positieve bijdrage leveren aan het ondernemersklimaat in de gemeente Leidschendam-Voorburg, in het bijzonder door inhoudelijk bij te dragen aan het gesprek met de gemeente.

Inge Koot. Werkt sinds 1996 voor huis-aan-huiskranten in de gemeente Leidschendam-Voorburg. De afgelopen vijf jaar als eindredacteur bij Wegener Media. Sinds 1 oktober dit jaar is zij haar eigen tekstbureau gestart en werkt in die hoedanigheid voor Het Krantje, waar zij de politiek verslaat en verantwoordelijk is voor de rubriek Ondernemer van de Week. Zij is de afgelopen jaren betrokken geweest bij de organisatie van de Vlietsteden Business BBQ.

Bert Kunst. Sinds 1 november 2013 werkzaam bij de Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer als Manager Bedrijven en brengt een brede bancaire ervaring met zich mee. Binnen het bestuur neemt hij de rol van penningmeester over van Patrick van den Bos. Maatschappelijk is hij actief binnen Rotary en daarnaast is hij in meerdere maatschappelijke organisaties actief (geweest).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant