Stamppotfestijn voor Serious Request.
Stamppotfestijn voor Serious Request.

SMHG bij Glazen Huis

Actueel 78 keer gelezen

Voorburg - Een afvaardiging van de speltak explorers( 15-18 jaar) van scouting St. Maarten-Hildegard (SMHG) heeft een bezoek gebracht aan het Glazen Huis van de 3FM-actie Serious Request in Leeuwarden. Daar kon een bedrag van € 856,30 worden overhandigd.

Dit was woensdag 18 december bij elkaar verdiend met een stamppotfestijn. Die dag kwamen 60 mensen stamppot eten in het clubgebouw op Haesburg. Leden, ouders, oud-leden, leiding en oud-leiding; iedereen was aanwezig om deze actie tot een succes te maken. Tijdens de maaltijd was er ook nog een rad van Fortuin dat geld opbracht.

De actie werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoring door de middenstand van Leidschendam-Voorburg. De explorers hadden de actie zelf op touw gezet en er van alles voor geregeld (meer foto’s op www.smhg.nl). Elke spelttak geeft op een eigen manier, passend bij de leeftijd, inhoud aan de programma’s. Kijk op de website: www.smhg.nl voor meer indrukken of kom eens langs en beleef een opkomst mee in Clubgebouw Haesburg aan de Veurselaan 15 in Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant