Voor leuke home accessoires kan men terecht bij So Funny Home Decoration, met elke week weer nieuwe artikelen (foto: Inge Koot).
Voor leuke home accessoires kan men terecht bij So Funny Home Decoration, met elke week weer nieuwe artikelen (foto: Inge Koot).

'Snoepwinkel voor volwassenen'

Ondernemer in Beeld 245 keer gelezen

Voorburg - Het oude centrum van Voorburg is weer een enthousiaste ondernemer rijker. So Funny Home Decoration aan de Herenstraat 110 opende in oktober vorig jaar haar deuren en heeft met de verkoop voor de afgelopen feestdagen een vliegende start doorgemaakt. "Dit is een snoepwinkel voor volwassenen", vertelt de enthousiaste eigenares Esther Nieuwmans. Samen met haar vriendin Ingrid Cocx bestiert zij de gezellige winkel. Ingrid is geen onbekend gezicht in de Herenstraat. Zij heeft de afgelopen 14 jaar kledingadviezen gegeven in de dameskledingwinkel Felice Mode. Felice Mode bevond zich in het winkelpand waar nu So Funny is gevestigd.

Door Inge Koot

De winkeloppervlakte van So Funny is niet groot maar er staan zóveel leuke artikelen uitgestald dat iedereen hier kan slagen voor een cadeautje of een mooie accessoire voor eigen gebruik. Esther: "Het is hier elke week weer anders. De etalage pas ik wekelijks aan maar ook de winkelinrichting verander ik regelmatig. Ik verkoop alle merken op het gebied van woonaccessoires maar dan net even anders."

Bij So Funny is van alles te vinden van het bekende en populaire merk Riverdale. "Maar ook van dat merk vind je hier weer net even de andere artikelen."

Esther verkoopt tevens allerlei Oosterse artikelen. Er is een hele Hammam hoek en een grote kast vol met mooie kaarsen. Tijdens haar reizen is zij ook altijd op zoek naar leuke artikelen voor in de winkel. Zo nam zij tijdens haar bezoek aan Istanbul hammamdoeken, oosterse bakjes, scrubwashandjes en stukjes zeep mee.

Daarnaast zijn er mooie kussens en plaids te koop bij So Funny. Heel bijzonder is de kruik, verpakt in een kussen. Esther verkoopt alle grote merken op het gebied van woonaccessoires, zoals de merken Angel des Montagnes, Jolipa en Bastion.

Passie
Aan de inrichting van de winkel is te zien dat hier een onderneemster met passie bezig is. Ondernemen zit haar in het bloed. En ervaring heeft ze al vanuit het verleden toen zij vijf groentewinkels en een groothandel bestierde. Zij heeft een aantal jaar bij de gemeente Den Haag gewerkt maar was altijd bezig met het verhandelen van tweedehands spulletjes. "Ik had een soort second handstore maar dat deed ik met name voor vrienden."

Naast de inzet voor haar eigen winkel wil Esther haar bijdrage leveren aan de verlevendiging van het Oude Centrum. "Ik wil leuke evenementen organiseren voor de kleine ondernemers", vertelt ze gedreven.

Nieuwe collectie
Momenteel is het ook bij So Funny uitverkoop, maar eind januari staat de winkel weer vol met een heel nieuwe collectie. Elke week heeft zij een leuke aanbieding, maar daarbij geldt wel: op is op! Daarnaast is er elke maand een aanbieding van het merk Riverdale.

So Funny bevindt zich aan de Herenstraat 110 en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van vanaf 10.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag sluit de winkel om 17.00 uur. Binnenkort lanceert Esther haar webshop (www.sofunny.nl). Volg de leuke acties van So Funny Home Decoration via facebook: https://www.facebook.com/sofunnyhomedecoration.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant