Afbeelding

Fotomodel voor één middag bij Shoeby

Ondernemer in Beeld 711 keer gelezen

Altijd al graag fotomodel willen zijn? Meld je dan aan voor de fotowedstrijd bij Shoeby. “We hebben al aardig wat aanmeldingen maar er kunnen nog best wat kinderen bij”, vertelt Annelies Gundlach, de enthousiaste eigenares van de Shoeby modewinkel op het Koningin Julianaplein in Voorburg. “Op 19 maart kunnen de kinderen als een echt model op de foto. De prijsuitreiking is op 9 april.”

Dit filiaal van de modeketen Shoeby is al 15 jaar gevestigd op het Julianaplein. Vier jaar geleden nam Annelies de winkel over en sindsdien is ze vaak zeven dagen in de week in de winkel te vinden. “Ik vind het heerlijk om te doen. Vaak ben ik op zondag bezig met de inrichting van de etalage en de winkel.”

Annelies staat vaak zelf in de winkel maar wordt bijgestaan door een of meerdere medewerkers. “Ik werk al vanaf het begin met een vast team. Dat is heel prettig. Wij weten wat we aan elkaar hebben en voor de klant is het ook prettig. Die weten ook wat ze van ons kunnen verwachten.”

Shoeby heeft altijd de nieuwste mode voor een vriendelijke prijs. “We zitten een beetje in het middensegment”, licht Annelies toe. Shoeby werkt alleen met eigen merken. Voor de dames is er het merk Eksept en voor de heren het eigen label Cult Edition.

Voor kinderen zijn er de merken Jill en Jilly voor de meisjes en Mitch en MTC voor de jongens. Daarnaast heeft Shoeby een uitgebreid assortiment basic jeans, schoenen en accessoires.

Modellenwedstrijd
Regelmatig organiseert de overkoepelende organisatie van de inmiddels 250 modewinkels leuke acties. Zo ook de fotomodellen actie. Alle kinderen kunnen op woensdagmiddag 19 maart tussen 13.00 tot 17.00 uur fotomodel zijn. Ze worden als een echte Jilly of Mitch op de foto gezet. De kinderen worden door een professioneel team gestyled uiteraard in kleding van Shoeby.

Vooraf moeten de kinderen hun maat en lengte opgeven zodat er een goed zittend setje voor ze klaar hangt. Er worden vier winnaars gekozen. Twee meisjes en twee jongens. De winnaars komen met hun winnende foto op groot formaat voor een bepaalde tijd in de etalage te hangen van de winkel aan het Julianaplein.

Uiteindelijk krijgen zij de foto in een mooie lijst mee naar huis. Daarnaast mogen de winnaars meelopen met de modeshow die in mei wordt georganiseerd door de winkeliersvereniging van winkelcentrum Julianabaan.

Korting
Tijdens de kidsmiddag op 19 maart ontvangen de kinderen 20% korting op een nieuwe outfit. De kidscollectie van Shoeby combineert fashion en fun. Hippe kinderen vinden er naast de stoere kleding ook een funcorner waar zij zich kunnen vermaken met spelcomputers. Voor de ouders een goede mogelijkheid om rustig zelf te gaan passen. In de winkel staat ook een gezellige leestafel waar een kopje koffie gedronken kan worden. Een extra service om het winkelen te veraangenamen.

Voorjaarskleuren
De winkel hangt vol met vrolijke voorjaarskleuren. Elke week wordt de collectie weer aangevuld met nieuwe artikelen. Wanneer een maat niet aanwezig is in de winkel kan deze met behulp van een Ipad direct online besteld worden. Het artikel wordt dan bij de klant aan huis afgeleverd. “Nog een service die wij onze klant graag bieden”, aldus Annelies.

Meer informatie over Shoeby Fashion is te vinden op de site www.shoeby.nl. De winkel is geopend op maandag van 11.00 tot 18.00, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.30 tot 18.00, donderdag van 09.30 tot 20.00 en op zaterdag van 09.30 tot 17.00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant