Claudia van Heck heeft voor haar klanten een jubileum goodiebag met leuke producten van ondernemers uit Leidschendam-Voorburg en omgeving klaar staan (foto: Inge Koot).
Claudia van Heck heeft voor haar klanten een jubileum goodiebag met leuke producten van ondernemers uit Leidschendam-Voorburg en omgeving klaar staan (foto: Inge Koot).

Schoonheidssalon Soin Total 15 jaar

Ondernemer in Beeld 259 keer gelezen

Voorburg - Bij Schoonheidssalon Soin Total gaat het niet alleen om de uiterlijke verzorging. Ook de innerlijke verzorging van lichaam en geest komen aan bod tijdens een behandeling bij schoonheidsspecialiste Claudia van Heck, eigenares van Soin Total. Haar salon bestaat deze zomer 15 jaar. Om dit te vieren ontvangt iedere klant bij besteding vanaf € 25,00 een goed gevulde goodiebag. Maar op is op!

 

Door Inge Koot

Claudia van Heck is sinds 1993 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij heeft bij meerdere schoonheidsinstituten gewerkt. In 1999 startte zij haar eigen salon Soin Total in Loosduinen. “Ik was echt toe aan mijn eigen bedrijf. Die ambitie heb ik altijd gehad” Vijf jaar geleden verhuisde Soin Total naar de Distelweide 109 in Voorburg. Een prachtige salon op de begane grond met wachtruimte en toilet. En nu viert zij dan met trots haar 15-jarig jubileum.

Bij haar schoonheidsbehandelingen maakt Claudia gebruik van de merken Sothys, Lakshmi en de make-upproducten van Mineralogie. Sothys levert zeer exclusieve en hoogwaardige producten en behandelingen en zijn doeltreffend en huid verbeterend. De producten van Lakshmi zijn 100 % natuurlijk en BIO ECO gecertificeerd. Lakshmi combineert aromatherapie, de kracht van edelstenen met de Ayurveda, de leer van het leven. Deze holistische leer is afkomstig uit India en bestaat al meer dan 5000 jaar.

Na een uitgebreide diagnose bepaalt Claudia aan de hand van de elementen water, lucht, vuur, ether en aarde welk huidtype haar klant heeft. De focus ligt op het bieden van praktische adviezen over huidverzorging, voeding en levensstijl, met als doel om de huid, gezondheid en welzijn te herstellen of te verbeteren. Claudia wil daarbij haar klanten leren hoe zij zich kunnen verzorgen, en hoe zij balans in hun lichaam en geest kunnen brengen.

Claudia heeft passie voor haar werk, haar klanten reageren erg enthousiast “Een behandeling bij jou voelt als een weekendje weg !”. “Ik begin vaak met een voeten bad en een hoofdhuidmassage. Dan zie je de klanten heel snel ontspannen. Daarna volgt de volledige gezichtsbehandeling. Na afloop krijgt de klant een heerlijk kopje kruidenthee.”

Naast schoonheidsbehandelingen en massages organiseert Claudia ook make-up workshops met de make-up van Mineralogie. Deze minerale make-uplijn is bijzonder geschikt voor de gevoelige- en acnéhuid. “In groepjes van 4 geef ik dan kleuradvies en tips voor het gebruik van make-up. Zo’n workshop duurt 2,5 uur en is erg leuk om met een aantal vriendinnen te doen.”

Meer informatie over Soin Total is te vinden op de facebookpagina ‘Schoonheidssalon Soin Total’ en op de website www.sointotal.nl. Ook zijn hier leuke acties te vinden en informatie over het jubileum. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 06-27255012 of mailen naar info@sointotal.nl, De jubileum goodiebag met leuke producten van ondernemers uit Leidschendam-Voorburg en omgeving staat klaar voor klanten die meer dan € 25,00 besteden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant