Automobilist rijdt in op BOA

Actueel 78 keer gelezen

Leidschendam - Een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van de gemeente moest op donderdag 21 juli rond 12.00 uur wegspringen om te voorkomen dat hij werd aangereden door een automobilist.

De BOA was met zijn collega door medewerkers van een beveiligingsbedrijf van het winkelcentrum Leidsenhage op de hoogte gebracht van het feit, dat zij een man volgden, die zich verdacht had opgehouden in een juwelierszaak.

Toen zij ter plaatse kwamen zagen zij dat de man de winkel had verlaten en in zijn auto was gestapt. Een BOA sprak de man op het parkeerterrein van de Berberis aan, terwijl de ander schuin voor de auto van de man ging staan. De automobilist reed ondanks waarschuwingen toch weg en stuurde in de richting van de BOA die schuin voor hem stond.

De BOA liet zijn fiets vallen en wist nog juist op tijd weg te springen om te voorkomen dat hij werd aangereden. De man reed over de fiets van de BOA en vervolgde zijn weg tegen de richting in over de Burgemeester Banninglaan.

De politie stelt een onderzoek in naar de automobilist en beschikt inmiddels over een uitgebreid signalement van de man.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant