Bij Choices krijgt de klant een eerlijk kledingadvies. “Als ik iets niet vind staan dan zeg ik het ook” (foto: Inge Koot).
Bij Choices krijgt de klant een eerlijk kledingadvies. “Als ik iets niet vind staan dan zeg ik het ook” (foto: Inge Koot).

Modieuze en stijlvolle kleding bij Choices betaalbaar

Ondernemer in Beeld 982 keer gelezen

Voorburg - Bij dameskledingwinkel Choices is winkelen echt een feestje. Niet alleen omdat de collectie gevarieerd en volgens de laatste modetrends is maar zeker ook door de wijze waarop eigenares Sandra Jansen haar klanten op weg helpt en adviseert. “Ik geef altijd een eerlijk advies. Als ik iets niet vind staan bij een klant dan zeg ik het ook”, vertelt Sandra in haar sfeervolle winkel in de Franse Kerkstraat, Voorburg.

Op 31 augustus bestaat Choices precies een jaar. Ondanks dat het een jaar van hard werken is geweest, is het voor Sandra omgevlogen. “Het voelt nog steeds niet als werken. Elke dag weer vind ik het heerlijk om mijn klanten te adviseren.” En de klant is blij met haar advies. In een jaar tijd heeft zij een grote vaste klantenkring opgebouwd en elke dag weer ziet zij ook nieuwe gezichten haar winkel betreden.

“Dat geeft wel aan dat de klant mijn advies waardeert. Kleding kan je overal kopen maar waar vind je nog een winkel waar iemand met je meedenkt.” Door goed naar haar klant te luisteren komt Sandra tot haar kleur- en kledingadvies.

Bij Choices vind je mooie kleding voor een betaalbare prijs. Een winkel waar moeder en dochter terecht kunnen voor sportieve, chique en representatieve kleding. Samen met haar man Jerry heeft Sandra de winkel een jaar geleden opgeknapt en ingericht. Het ziet er sfeervol en professioneel uit.

Jerry helpt Sandra achter de schermen. Hij verzorgt de administratie en doet allerlei klusjes in en om de winkel. Zo heeft hij de bakfiets gemaakt die als eyecatcher op de hoek Herenstraat, Franse Kerkstraat staat. Daarnaast gaat hij ook regelmatig mee als er ingekocht moet worden. De inrichting van de etalage wordt verzorgd door de vader van Sandra.

“Hij heeft jaren als etaleur gewerkt.” Kijkend in de brede etalage krijg je al een goede indruk van wat er zoal in de winkel te koop is. Ook de schilderijen die in de winkel hangen zijn van zijn hand en tevens te koop.

Het overgrote deel van de herfst collectie hangt al in de winkel. Mooie stijlvolle en modieuze kleding in bruine, groene en blauwe tinten, de modekleuren van het komend seizoen. Maar ook basiskleuren en ‘must haves’ zijn te vinden bij Choices.

“Ik heb ook veel truien en vesten in de collectie. Daar was het afgelopen jaar veel vraag naar, net zoals naar jurken. Bij ons vind je jurken voor elke gelegenheid, voor een bruiloft of andere feestelijke gelegenheid maar ook voor thuis of op het werk.”

Bij Choices verkoop je merken die nergens anders te vinden zijn in Voorburg en omgeving. The Victory collectie van JOSH V is verkrijgbaar en ook de merken Jacky Luxery, Bandolera, Sao Paulo, Esqualo, 10Feet, 5 Units en Raffaelo Rossi. Daarnaast jassen, rokken en broeken van het merk Arma Leder en het bijzonder merk Diva Catwalk dat staat voor elegante, vrouwelijke jurkjes met een couture pasvorm, waarin ook veel bekende Nederlanders te zien zijn op televisie.

Meer informatie over Choices is te vinden op de website www.choicesvoorburg.nl en op de facebookpagina www.facebook.com/choicesdamesmode. De winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag 10.30 – 18.00 en op zaterdag 10.00-17.00. Na 18.00 uur langskomen kan ook. Bel Sandra en maak een afspraak: 070 326 0104.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant