Win kaarten voor Hans Klok

Algemeen 140 keer gelezen

LEZERSACTIE Na zijn recente internationale successen en vele tienduizenden bezoekers in Nederland van zijn show The New Houdini geeft Hans Klok op 25 en 26 september in Den Haag extra afscheidsvoorstellingen van deze zo bejubelde voorstelling die door de NRC beschreven werd als “Zijn beste show ooit”.

“The New Houdini” was al eerder in Den Haag te zien, maar tijdens dit tournee zal Hans voor nieuwe illusies zorgen, die veel stof tot gesprek zullen leveren. Ook zijn nieuwe circus acts van wereldniveau uitgenodigd. De sexy Diva’s of Magic en The Houdini Dancers kunnen uiteraard niet ontbreken in deze grootste illusieshow ter wereld! De hele wereld omarmt nu deze show sinds ook Hans’ triomf of het Internationale Circus Festival van Monte Carlo. Daar werden zijn optredens bekroond met staande ovaties en een van de Oscars van dit prestigieuze circusfestival, de Zilveren Clown.

Voor het eerst in het 38-jarig bestaan van dit festival werd nu een illusionist tot winnaar uitgeroepen. Hans speelde een belangrijke rol in Monte Carlo. Naast zijn optredens opende hij dit wereldevenement en sloot het af in een verrassende finale. Talrijke aanbiedingen uit de hele wereld kwamen uit China, Rusland, Dubai en heel Europa. Hans werkt nu echter aan een nieuwe show en wil nu eerst in Nederland de afscheidstournee maken van The New Houdini, die al eerder onder meer ruim tien weken uitverkocht te zien was in Carré. Naast de slogan: spanning, schoonheid en sensatie kan men daar nu ook het woord stunts aan toevoegen. Houdini was de meester der ontsnappingen en presenteerde illusies, die nu het publiek nog in hun ban krijgt, maar hij voerde ook riskante stunts uit.

Hij bracht, aldus kenners, voor het eerst in een illusieshow levensgevaar op het toneel. Hans evenaart hem hierin. Voor deze voorstelling heeft men dan ook eigenlijk alleen het puntje van de stoel nodig! In Monte Carlo, maar ook in Londen, Parijs, Berlijn en Las Vegas was men niet alleen onder de indruk van Hans’ illusies en stunts maar ook door zijn snelheid die hem de titel ’s wereld snelste illusionist opleverde. Hij wordt geroemd om zijn passie en zijn charisma die je niet alleen blijven verbazen maar waardoor je ook van hem gaat en blijft houden.

Kaarten winnen
Het Krantje geeft kaarten weg voor deze voorstellingen. Maak kans op deze unieke tickets en klik op de button Lezersactie in de menubalk. Onze redactie neemt persoonlijk contact op met de winnaars.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant