Dierendagfeest Hofstede Dier en Tuin

Algemeen 128 keer gelezen

Den Haag - De grootschalige winkel Hofstede Dier en Tuin aan het Schrepelpad 6 (tegenover de Voorburgse Wijkerbrug) in Den Haag viert op zaterdag 4 en zondag 5 oktober op bijzondere wijze dierendag. Deze dagen zijn er demonstraties en volop activiteiten.

Op zaterdag 4 oktober kun je een spannende foto maken met de mooiste roofvogels, uilen, kuifcaracara's en raven. Neem je hond mee, want er is een lopend buffet met heerlijke gezonde snacks voor de hond. En voor konijnen en cavia's een gratis high tea met volop lekkernijen.

Zondag 5 oktober is de winkel van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Deze dag staat in het teken van het ‘Pure Landleven’. Zo zijn er demonstraties schapen drijven. Tijdens deze demonstratie wordt ook op hulp van de kinderen gerekend. Zij mogen samenwerken met de Border Collies.

Daarnaast worden ze meegenomen in de wereld van schapen- en hondenverzorging en leren ze de kneepjes van het vak als dierverzorger. Er zijn kramen met biologische groente en fruit van Boeregoed en ‘Streeckproducten’ met volop heerlijke specialiteiten.

Imker Ronald van Doesburg leert u alles over het wel en wee van het bijenvolk. En verder: een rondrit met paard en wagen, werken met wol, verse honing, ponyrijden voor de kinderen en een kleurwedstrijd. Kortom, twee geweldige dagen voor het hele gezin en het huisdier.

Mis het daarom niet en kom langs. Hofstede dier en tuin is een sfeervol tuincentrum met grootschalige dierenspeciaalzaak, gevestigd te Den Haag aan de rand van Leidschendam-Voorburg. Zie ook www.hofstededierentuin.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant