John Sparnaaij en Zelda van der Kolk-Weski voor de bijzondere etalage van modewinkel Bridgeport University Style (foto: Inge Koot).
John Sparnaaij en Zelda van der Kolk-Weski voor de bijzondere etalage van modewinkel Bridgeport University Style (foto: Inge Koot).

Bridgeport University Style

Ondernemer in Beeld 522 keer gelezen

Voorburg - Casual kleding met een trendy uitstraling. Zo kan de kledingstijl van dames- en herenmodewinkel Bridgeport in de Herenstraat Voorburg omschreven worden. "Onze klanten weten wat ze willen op kledinggebied", vertelt John Sparnaaij, eigenaar van de winkel op nummer 63. Samen met Zelda van der Kolk-Weski is hij het gezicht van deze prachtige winkel met mooie etalage op nummer 63 tegenover de Hoogvliet.

Inge Koot

Bridgeport University Style is de volledige naam van de winkel. De hoofdvestiging bevindt zich in Wassenaar. John is daar acht jaar geleden begonnen en vond het tijd voor uitbreiding. De naam staat voor makkelijk draagbare casual kleding. Een tikje klassiek maar met een eigentijds en modern uiterlijk.

"Al onze kleding is kwalitatief duurzaam en gemaakt van mooie materialen met hoogwaardige afwerking", vertelt Zelda. "Eigentijdse kleding waar je er goed in uitziet maar je je nooit overdressed voelt", vult John aan. "Op het werk of in je vrije tijd."

Bijzondere etalage
Op 1 januari 2013 opende Bridgeport de deuren van het karakteristiek pand in de Herenstraat. Heel bijzonder aan dit pand is de mooie etalage voordat je de winkel echt binnenloopt. "Dit pand heeft jaren leeg gestaan. Sommige van onze klanten weten nog dat er ooit een auto-onderdelenwinkel was gehuisvest. Dan is dit toch wel heel iets anders, " lacht Zelda.

Merken
Met merken als McGregor, Ralph Lauren en Scapa zie je de polo, golf en cricket stijl terug. Maar ook het Engelse merk Hackett in prachtig breiwerk van luxe materialen en de Duitse Hiltl herenbroeken met een perfecte pasvorm en gedetailleerde afwerking. hangen in de rekken.

Het Italiaanse merk Cavallaro biedt getailleerde damesblouses en blazers met verrassende extra details. Van het nieuwe Zweedse merk Camilla Morch, gemaakt van milieu vriendelijke materialen, hangen trendy wind- en waterdichte jassen in de winkel. En zo zijn er nog meer mooie merken die Bridgeport biedt, zoals bijvoorbeeld La Martina en Gant Women.

Autovrij
John vindt de Herenstraat een van de mooiste winkelstraten uit de omgeving maar hoopt wel dat er meer aandacht komt voor de straat. Bijvoorbeeld het autovrij maken van de Van Schagenstraat zodat er voor zijn deur een wandelpromenade ontstaat, staat hoog op zijn verlanglijstje.

"Dit is toch een uniek gebied met leuke winkels, heerlijke restaurants en musea. Deze straat heeft alles in zich om een succesvolle winkelstraat te zijn. Maar iets wat goed is moet je ook goed onderhouden."

Veel inwoners van Leidschendam-Voorburg maar ook uit de regio hebben zijn winkel al kunnen vinden. "Wij hebben in anderhalf jaar tijd een aardige vaste klantenkring opgebouwd." Voor hen heeft Bridgeport iets extra's.

"Onze vaste klanten sparen 10 procent van elke aankoop die ze bij ons doen. In mei en in november kunnen zij dan het gespaarde bedrag in de winkel besteden. Vooraf aan de actie krijgen deze klanten een waarschuwing per e-mail. Zo is men snel op de hoogte", licht Zelda toe.

Meer informatie over Bridgeport University Style en over de merken die in de winkel hangen is te vinden op www.bridgeport-universitystyle.eu. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant