Afbeelding

Win kaarten voor Dancing With Children

Algemeen 86 keer gelezen

LEZERSACTIE - Op zondag 21 december 2014 wordt voor de vijfde keer in Nederland een uniek familie dance event 'Dancing with Children indoor winterfestival' georganiseerd. De locatie waar dit plaatsvind is Fabulous Food & Fun Company (Condercity) in Den Haag.

Dit kindvriendelijk event is alleen toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 14 jaar met hun ouders of begeleiders. Landelijk bekende dj's zoals Ram, Matsoe Matsoe, Santito, Faith Mark en Frenckel zullen optredens verzorgen.

In een kindvriendelijke omgeving met aangepast geluidsniveau worden er allerlei gratis en leuke activiteiten georganiseerd waaronder ponyrijden, fotoshoots, shooting gallery, rodeorijden. Voor de allerkleinsten is er een kiddiecorner met kleuren, schminken en ballonnen vouwen. De dansschool 2 Steps Forward uit Alkmaar verzorgt met mini danseressen spetterende optredens. Iedereen mag meedoen met een echte danswedstrijd en met hun favoriete dj op de foto.

'De house/trance wereld geeft veel mensen plezier en we weten dat ouders dat graag een keer willen delen met hun kinderen. Alles draait om de veiligheid en welzijn van de kinderen op deze dag en als je dan al die blije en dankbare glimlachjes ziet dan geeft dat zoveel positieve energie,' aldus de organisatie. Tickets zijn er vanaf € 12,50 p.p. en daar zitten alle activiteiten, de garderobe, de toiletten en het parkeren bij inbegrepen.

Het indoorfestival vindt plaats bij Condorcity, Poeldijkseweg 47 2544 NS Den Haag. Aanvang: 11:00 tot 16:00 uur. Meer info over de ticketverkoop en het event is terug te vinden op www.dancingwithchildren.nl.

Kaarten winnen
Maak kans op gratis kaartjes. Deze krant veertig felbegeerde tickets weg voor het 'Dancing with Children indoor winterfestival'. Klik op Lezersactie en doe mee. Winnaars krijgen snel bericht van onze redactie!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant