Huygens Kerstvaart

Actueel 83 keer gelezen

Voorburg - Als appetizer op de Kerst organiseren Huygensmuseum Hofwijck en De Vlietvaart op 20 december een sfeervol arrangement. Tijdens dit speciale arrangement worden Kerst, cultuur en culinair genot omlijst met een sfeervolle vaartocht over de Vliet.

In Huygensmuseum Hofwijck, die speciaal voor deze gelegenheid in kerstsfeer is opgetuigd, krijgt u een rondleiding. De rondleiding wordt afgesloten met het nuttigen van een bord heerlijke erwtensoep in de keuken van de oorspronkelijke bewoner Constantijn Huygens en diens zoon Christiaan Huygens, een geniale natuurkundige, wiskundige en astronoom die wereldwijde bekendheid geniet.

Op de verwarmde trekschuit wordt u verwelkomd met dampende glühwein waarna u kunt genieten van een sfeervolle boottocht waarbij buitenhuizen en parken worden afgewisseld met monumentale bruggen en oude landgoederen. Starttijd vanuit Den Haag(1): 17:00 uur (eind 19.30 uur). Starttijd vanaf Huygensmuseum Hofwijck Voorburg(2): 16:45 uur (eind 18.45 uur).

Verzamelen: Havenkantoor, Bierkade 18b, Den Haag(1). Huygensmuseum Hofwijck Westeinde 2A Voorburg (2). Boeken: Bezoekerscentrum Ooievaart Wagenstraat 193, tel. 070 445 18 69 VVV Spuistraat 68 aan de balie en online via www.vlietvaart.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant