De top baritons Marco Bakker en Ernst Daniël Smid in Leidsenhage (foto: Ap de Heus).
De top baritons Marco Bakker en Ernst Daniël Smid in Leidsenhage (foto: Ap de Heus).

Drukte bij baritons in Leidsenhage

Actueel 83 keer gelezen

Leidschendam - Nadat zaterdag al de meiden van The Singing Noëlles á capella optraden bij het Kersthuis in winkelcentrum Leidsenhage, was het op koopzondag opnieuw ‘volle bak’. Men kwam niet alleen om te winkelen, maar zeker ook om het optreden van de top baritons Marco Bakker en Ernst Daniël Smid te zien. Honderden mensen kwamen op het concert af.

Bakker en Smid zongen ongeveer 30 minuten kersliederen en andere nummers. Het publiek genoot volop van de stemmen van de  baritons. Na afloop konden toeschouwers ook met de bekende zangers op de foto, mits ze een Gouden kerstbal kochten voor het goede doel

In Leidsenhage vinden in de aanloop naar de Kerst diverse gratis activiteiten plaats. Al is het wel de bedoeling dat je voor €5,- even een Gouden Kerstbal aanschaft voor het goede doel. Behalve dat men daarmee kans maakt op €5.000,- shoptegoed in Leidsenhage (en een vrijkaartje krijgt voor het Ice Paradise) steun je daarmee de actie Gouden Kerst die wensen vervult van mensen die dat verdienen of hard nodig hebben.

Ook doordeweeks gaan de activiteiten door. Vanavond is het een extra koopavond van 19.00 – 20.30 uur. Het orkest van Kunst & Vriendschap verzorgt twee concerten bij het Gouden Kersthuis.

Dinsdag 23 december kun je van 13.30 – 16.30 uur – kerstversiering maken. De winkeliers helpen je met de materialen. Het maken moet je wel zelf doen. Ook dan weer een extra koopavond van 19.00 – 20.30 uur, met deze keer twee concerten van het grote Popkoor Fun4U.

De laatste dag voor kerst, woensdag 24 december, komt Rudolph het brutale rendier van 12.00 tot 16.00 uur in hoogst eigen persoon naar het Gouden Kersthuis in Leidsenhage. Het is het laatste moment om de actie Gouden Kerst te steunen door het aanschaffen van Gouden Kerstballen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant