De nieuwjaarsreceptie wordt om het jaar in Leidschendam of Voorburg gehouden (archieffoto).
De nieuwjaarsreceptie wordt om het jaar in Leidschendam of Voorburg gehouden (archieffoto).

Nieuwjaarsreceptie in Gemeentehuis

Actueel 110 keer gelezen

Leidschendam - De Nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur vindt plaats op maandag 5 januari van 19.30 tot 21.30 uur in de centrale hal van het vernieuwde Gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Leidschendam. Om 20.00 uur houdt burgemeester Hans van der Sluijs daar zijn nieuwjaarstoespraak.

Het gemeentebestuur ontvangt genodigden en bezoekers van de Nieuwjaarsreceptie graag op deze locatie om ze kennis te laten maken met het prachtig verbouwde Gemeentehuis. Tevens krijgt de bezoeker zo een inkijkje in ‘Het Nieuwe Werken’ met flexplekken.

Voor geïnteresseerden is er tijdens de receptie een rondleiding door het gebouw mogelijk. De Nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur wordt wisselend, het ene jaar gehouden in de hal van het Gemeentehuis in Leidschendam en het andere jaar in de raadzaal in Huize Swaensteyn in Voorburg.

Openingstijden
De gemeente werkt alleen op afspraak. Op 31 december gaat het servicecentrum om 15.00 uur dicht.Een afspraak maken kan via www.lv.nl/loket, of telefonisch tijdens openingstijden via 14 070.

De meeste producten en diensten van de gemeente Leidschendam-Voorburg kunt u overigens ook vanuit huis regelen via het digitale loket.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant