Tafeltennisjeugd VVV succesvol

Actueel 218 keer gelezen

Leidschendam - De najaarscompetitie van de tafeltennisjeugd is afgerond en daarbij hebben de jonge VVV-ers spectaculair gepresteerd. Maar liefst zes van de dertien teams werden kampioen.

Dit is het gevolg van de sterk verbeterde trainingsopzet die VVV sinds enkele heeft ingericht onder leiding van hoofdtrainer Werff Thomas en waarbij een heel team van enthousiaste trainers de jeugd helpt beter te worden in hun sport.

De VVV-jeugd speelt van recreatief tot top regionaal niveau en doet zelfs op landelijk niveau weer mee. Voor de echte liefhebbers is er zelfs het VVV PrestatieProgramma, waarbij de deelnemers individueel begeleid worden. Dit programma laat ook verrassende resultaten zien.

De kampioenen: Team 4: Milo de Boer, Dennis Schouten, Noah Gulij en Rosa van Vliet. Team 5: Max Timmers, Evi van der Tas, Luna Schlameisen en coach Cor van ’t Walderveen. Team 7: Julian Hofland, Simon van der Wilt, Oscar van den Bos en Declan Kerger. Team 8: Rick Bakker, Floris Hendriks, Jesse Noordover en coach Jaap Dekkers. Team 10: Tristan Hooykaas, Spike Kloosterman, Freek Nieuweboer, Reuben Geldermans en coach Sabine de Bruijckère. Team 13: Nicolas Lejeune, Oscar Hermelin en Mick Waasdorp. Meer informatie: www.ttv-vvv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant