De situatie op de hoek van de J.S. Bachlaan/Koningin Wilhelminalaan.
De situatie op de hoek van de J.S. Bachlaan/Koningin Wilhelminalaan.

Geen zicht op kruispunt

Actueel 107 keer gelezen

Leidschendam - Enkele bewoners van de Koningin Wilhelminalaan zijn verontrust door de verkeerssituatie op de hoek van de J.S. Bachlaan/Koningin Wilhelminalaan. “Als je al als fietser op deze plek wil oversteken is dat een ware Russische roulette”, meent één Hans Leenders.

“Je ziet vanuit de hoek echt helemaal geen verkeer aankomen. Het is al een paar keer bijna mis gegaan. Op deze plaats steken in de ochtend veel schoolgaande kinderen met de fiets over. Letterlijk doodeng. Dit komt vooral doordat er steeds allerlei spullen en vervoersmiddelen zeer onhandig precies in de hoek bij het kruispunt worden neergezet. Gevolg is een beperkt zicht op de kruising. En vooral ook onnodig, want er is alternatieve ruimte zat op het terrein om de spullen neer te zetten.”

De bewoners van de Koningin Wilhelminalaan zeggen nu een keer of vijf bij de gemeente aangeklopt te hebben om een einde te maken aan deze situatie. Echter met weinig resultaat, menen zij. “Wel heeft men een spiegel neergezet die echter hetzij beslagen is hetzij door de wind gedraaid zodat hij eerder af- of misleidt dan begeleidt”, aldus Leenders.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant