Er werd heerlijk gegeten van de pannenkoeken die voor het goede doel waren gebakken.
Er werd heerlijk gegeten van de pannenkoeken die voor het goede doel waren gebakken.

SMG bakt voor Serious Request

Actueel 79 keer gelezen

Voorburg - Het clubgebouw van scouting Sint Maarten Hildegard was zaterdagavond 13 december omgetoverd in een echt pannenkoekenrestaurant. Leden, ouders, familieleden, kennissen, iedereen was uitgenodigd om deel te nemen aan het pannenkoeken festijn van de PiVo's. Dit is de speltak met leden vanaf 18 jaar, die samen hun eigen bezigheden hebben en daarnaast ook activiteiten voor de groep organiseren.

Het doel van deze actie was om geld in te zamelen voor Serious Request. De kookstaf; 6 man/vrouw bakte ruim 300 pannenkoeken voor 120 bezoekers. Er kon worden gekozen uit vijf soorten pannenkoeken, waarvan alle ingrediënten door een supermarkt gesponsord werden. Tijdens de maaltijd draaide een rad van fortuin en ook dit bracht weer geld op voor het goede doel.

De actie werd mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de middenstand uit Leidschendam-Voorburg. Zij zorgden voor leuke prijzen. De actie heeft een totaal bedrag van €1.603, - opgeleverd. Afgelopen zondag brachten de PiVo's dit bedrag zelf naar het Glazen Huis in Haarlem. Kijk voor meer foto’s en informatie op www.smhg.nl, of kom eens langs in Clubgebouw Haesburg Veurselaan 15 te Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant