Afbeelding

Magnetiseur Anita de Winter verlost u van pijnklachten

Ondernemer in Beeld 2.359 keer gelezen

Leidschendam - Kampt u met lichamelijke of psychische klachten? Loopt u constant tegen barrières aan in uw privé of zakelijke leven? Heeft u pijnklachten als gevolg van artrose? Laat u dan behandelen door magnetiseur Anita de Winter. Magnetiseren is een alternatieve, spirituele geneeswijze, in de volksmond ook wel handoplegging of strijken genoemd. "Het is een gave, je kunt het niet leren. Ik doe het puur op gevoel", vertelt Anita in haar praktijkruimte aan de Oostvlietweg in Leidschendam.

"Als kind voelde ik alles. Als er ruzie was, als iemand boos of verdrietig was. Dat die gevoelens van anderen waren, daar moest ik heel bewust over nadenken." Tijdens haar werk als kraamverpleegkundige merkte Anita dat zij baby'tjes met darmkrampjes kon helpen.

"Dan kwam ik 's ochtends binnen en dan hadden de ouders nauwelijks geslapen door het gehuil. Dan legde ik mijn hand op het buikje van de baby en twee minuten later draaide het baby'tje het hoofdje naar mij toe en schonk een dankbare lach." Niet alleen baby's hebben baad bij haar gave. Ook mensen met pijnklachten als gevolg van artrose of reuma kan zij helpen.

"Ik kan ze niet altijd helemaal van de pijn af helpen maar wel zorgen dat het meer draagbaar is." Anita kan mensen helpen met rug, nek en schouderklachten. Maar ook voor migraine is magnetiseren een oplossing. "Ik heb een meisje met enorme migraine na vijf behandelingen pijnvrij gekregen."

Ook bij stress of een depressie, slaapproblemen en restpijnen na een operatie kan men bij Anita terecht. En dieren laten zich ook graag magnetiseren door Anita. "Honden, katten en eigenlijk alle dieren voelen instinctmatig aan dat het goed voor ze is."

Magnetiseren is het overbrengen van energie naar delen van het lichaam welke niet goed doorstromen. Tijdens de behandeling van een magnetiseur kan je gevoelens als warmte en kou ervaren. Magnetiseren valt onder de paranormale geneeswijzen. Bij magnetiseren wordt gebruik gemaakt van genezende energie.

Deze wordt via de handen van de magnetiseur gebundeld en dáár gebruikt waar het lichaam van de cliënt het nodig heeft. Magnetiseren brengt weer rust en harmonie in lichaam en geest. Bij magnetiseren wordt niet alléén de 'zieke' plek behandeld, maar de mens als totaal. Ook voor kinderen is het een heel prettige behandelmethode. Doordat kinderen erg gevoelig zijn voor energie slaat een behandeling vaak snel aan.

"Ik begin de behandeling bij het hoofd en eindig bij de voeten. Mijn handen voelen de pijn. Soms ligt de oorzaak van de pijn ergens anders, dan voel ik een blokkade in het lichaam. Bij een depressie voel ik een zwaar dof gevoel in mijn handen en bij stress en verdriet voelt het alsof er hete naalden in mijn handen prikken."

Iedereen reageert weer anders op de behandeling die plaatsvindt in de behandelkamer aan de Oostvlietweg uitkijkend over de Leidschendamse landerijen. "Ik voel het wanneer de behandeling werkt. En eigenlijk is het nog niet voorgekomen dat de behandeling niet werkt."

Een consult bij Anita duurt ongeveer 15 minuten. Langer heeft geen zin, omdat het lichaam dan voor dat moment 'gevuld' is met energie. Meestal moet de cliënt dan minstens een week wachten voordat een volgende behandeling zin heeft.

Meer informatie over magnetiseren en over Anita de Winter is te vinden op www.anitadewinter.nl en www.magnetiseurleidschendam.nl. Bel naar 0651947503 voor het maken van een afspraak.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant