Afbeelding
Lezersactie

Theater Hotel in Antwerpen incl. GRATIS '100% Antwerpen' app

Algemeen 161 keer gelezen

Antwerpen is al jarenlang een geliefde bestemming voor veel Nederlanders. Het 4* Theater Hotel is een grote favoriet bij de boekers van Weekendjeweg.nl, zij waarderen dit hotel met een hele mooie 8,1!

Niet zo vreemd want de ligging van het Theater Hotel is ideaal: in het theaterdistrict in het historische centrum. Binnen enkele minuten lopen ben je op de winkelstraat de Meir en op de Grote Markt. Boek voor 1 juni het Theater Hotel en krijg de '100% Antwerpen' app helemaal gratis. Met deze handige stedengids app haal je alles uit je weekendje weg in Antwerpen! De reguliere prijs voor de app is € 6,99. We geven je alvast een paar leuke tips: Leuke boetieks en theehuisjes in de Jezusstraat De Wilde Zee: vijf autovrije straatjes en dé plek voor wijnproevers In het Begijnhof kom je tussen de pittoreske huisjes en veel groen heerlijk tot rust.

Reserveer snel!
Ga voor deze aanbieding naar www.weekendjeweg.nl/lezersaanbiedingen. Hier vind je ook andere aanbiedingen van weekendjeweg.nl speciaal voor jou als lezer. Hulp of advies nodig? Bel met een van de medewerkers van Weekendjeweg.nl: 0900-8079 (€ 1,- per gesprek, 7 dagen per week) o.v.v. "Lezersaanbiedingen".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant