Gwen Korver is de eigenares van de damesmodewinkel annex nagelsalon en pedicure aan de Damlaan 34 (foto: Inge Koot).
Gwen Korver is de eigenares van de damesmodewinkel annex nagelsalon en pedicure aan de Damlaan 34 (foto: Inge Koot).

Happy by Gwen: alles voor de vrouw onder één dak

Ondernemer in Beeld 1.285 keer gelezen

Leidschendam - Happy by Gwen is de nieuwe naam van de damesmodewinkel annex nagelsalon en pedicure van Gwen Korver aan de Damlaan 34. Alles voor de vrouw onder één dak. In haar winkel bevindt zich een nagelsalon met 3 behandeltafels, een pedicure ruimte en het voorste gedeelte van de winkel hangt vol met eigentijdse en trendsettende kleding. "Wij verkopen net wat anders dan je overal ziet hangen, van Ibizastijl tot zakelijk", vertelt Gwen Korver.

iAls een van de eerste nagelstylistes uit de regio ging Gwen Korver 25 jaar geleden in Den Haag van start met haar eigen onderneming. Crosselling was vanaf de start onderdeel van haar bedrijfsvoering. Haar eerste nagelstudio was gecombineerd met een kapsalon. Ongeveer 12 jaar geleden kwam Gwen naar Leidschendam waar zij de eerste 2 jaar een ruimte huurde boven de bakkerswinkel aan de Damlaan. Inmiddels is zij alweer 10 jaar te vinden in het winkelpand aan de Damlaan 34.

Door reumatische klachten en daarbij de ziekte van ménière was het voor Gwen niet meer mogelijk fulltime als nagelstyliste te werken. "Ik had altijd al twee rekjes met door een vriendin ingekochte kleding in mijn winkel staan. Die kleding was echter gericht op een laag segment en daar blijkt in deze omgeving niet veel belangstelling voor te zijn. Ik heb dit langzaam maar zeker gewijzigd en uitgebreid. Ik biedt nu zonder financiële hulp van een bank toch een mooi assortiment", zegt zij trots. In de winkel hangen merken als Black by K&M en Helena Hart. "Dat laatste merk is speciaal gericht op het figuur van de Hollandse vrouw. En het merk Stardust Avenue heeft een eigentijdse lijn voor de zelfbewuste vrouw. Esqualo is een jong en hip merk dat ieder seizoen weer een geweldig leuke collectie levert die goed te combineren valt, zowel zakelijk als casual." Gwen heeft ook schoenen in haar assortiment onder andere van het merk FAB Footwear. "Fab Footwear heeft schoenen met hakken die ideaal zijn voor iedere vrouw. Door het goede voetbed lopen ze heerlijk."

In de nagelsalon wordt gewerkt met het merk Alessandro. "Een heel innovatief systeem met een unieke modelagetechniek voor kunstnagels waarbij de natuurlijke nagel versterkt wordt." Dit systeem biedt ook een oplossing voor vrouwen die door trage groei of dunne nagels nooit van een mooie manicure kunnen genieten. Daarnaast wordt er gewerkt met een nieuw kleursysteem dat lijkt op de gelnagel, de Alessandro Striplac. Met dit systeem, waar een UV lamp bij komt kijken, blijft de nagellak tot wel 10 dagen perfect op de nagels zitten. "Het grote voordeel van Alessandro Striplac is dat je deze lak er niet af hoeft te weken met een acetonbadje. Je kunt de nagellak simpelweg van je nagels trekken. Dit is een stuk veiliger en gezonder voor je nagels." Deze revolutionaire gellak kan ook heel goed zelf aangebracht worden. "Het is een prima product om thuis te gebruiken." Bij Happy by Gwen is het starterspakket met speciale UV lamp te koop.

Ook de voeten krijgen aandacht bij Happy by Gwen. Pedicure Yvonne, de moeder van Gwen, heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen en mooi maken van de voeten. Zij voert medische of cosmetische behandelingen uit zoals het verzorgen van de nagelriemen, het knippen van nagels, het behandelen van ingegroeide teennagels, het verwijderen van eelt en likdoorns en het behandelen van schimmelnagels.

De koffie staat altijd klaar in deze gezellige kledingwinkel annex nagelsalon en pedicure. Loop eens binnen bij Happy by Gwen aan de Damlaan 34 of maak een afspraak bij een van de nagelstylistes of de pedicure: 070-3877952. Meer informatie: www.bijgwen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant