Afbeelding
UPDATE

Alle HTM'ers kijken uit naar collega Erik

Regio 194 keer gelezen

Regio - Sinds maandag wordt HTM-medewerker Erik van Dorp vermist. Een woordvoerder van de HTM meldt aan Telstar Online dat men zich uiteraard grote zorgen maakt om Erik.

"Alle collega's zijn opgeroepen om uit te kijken naar Erik", zo laat men weten. Erik van Dorp plaatste maandag een afscheidsbrief op Facebook en wordt sindsdien vermist. Zijn familie, vrienden en collega's zijn enorm ongerust. Een aantal vrienden is een speurtocht op internet gestart.

Thailand
Op onder andere een speciale vermissingssite gaat het verhaal dat zijn telefoon voor het laatst actief is geweest in Amsterdam, zo weet iemand. Ook is er nog activiteit geweest op zijn Facebookpagina, stelt een ander. Een echt levensteken is niet meer vernomen. Een vriend van Erik denk dat hij voor een tijdje naar Thailand is vertrokken. "Daar heeft hij het eerder over gehad. Hij is het leven niet zat, maar dit leven hier", zo schrijft hij.

Update 4-11-2015 15:49
De vermiste Erik van Dorp is in goede gezondheid in Amsterdam aangetroffen. Hij wil daar even blijven om bij te komen, zo geeft zijn familie aan.

Image and video hosting by TinyPic

Deze brief staat op het openbare Facebook-account van Erik.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant