Leidschendam Centrum is weer klaar voor de kerst en viert dat op 12 december op en rond het Damplein (archieffoto).
Leidschendam Centrum is weer klaar voor de kerst en viert dat op 12 december op en rond het Damplein (archieffoto).

Ultiem kerstgevoel in Leidschendam Centrum

Actueel 77 keer gelezen

Leidschendam - Op het Damplein vindt op zaterdag 12 december van 12.00 tot 20.00 uur voor de tweede keer het Charles Dickens Kerstfestijn plaats. Dit gezellige evenement voor jong en oud staat geheel in het teken van de Engelse schrijver Charles Dickens.

Om 14:00 uur wordt het Kerstfestijn officieel geopend . Dit is het startsein voor een dag vol verrassende kerstactiviteiten. Tot 20 uur 's avonds is er van alles te zien en te doen in en rondom Leidschendam Centrum. Tussen 13.00 en 17.30 uur rijdt regelmatig de kersttrein een rondje Damcentrum. Van 14.00 tot 16.00 uur is er een workshop kerststukjes maken (voorafgaand aan het evenement inschrijven!). En om 18:30 uur vertrekt onder muzikale begeleiding de lampionnenoptocht. Natuurlijk rijdt de Kerstman dan ook mee in zijn arrenslee. Vanaf 14.00 uur zijn er op het podium de gehele middag diverse muzikale optredens en dansoptredens in kerstsfeer.

Tussen 19.00 en 20.00 uur vindt een spetterend muzikaal optreden plaats van Sgt. Wilson's WinterShow , een gezellige kerstshow met muziek uit de jaren 50. Het hele Damplein is omgetoverd tot een feestelijk Charles Dickens-decor. In de kerstchalets en kerstkramen en tenten kan worden genoten van hapjes en drankjes en tussen 14.00 en 16.00 uur is er een workshop kerststukjes maken voor de kinderen (voorafgaand aan het evenement inschrijven). Meer informatie op www.winkelcentrumdamplein.nl, of facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant