Afbeelding

Toeriste beroofd, verdachten aangehouden op A4

Actueel 46 keer gelezen

Amsterdam/Leidschendam - Zondagavond 29 november zijn op de A4 ter hoogte van Leidschendam drie mannen aangehouden op verdenking van diefstal van een tas in Amsterdam.

Rond 19.30 uur nam een man op de Rietwijkerstraat in Amsterdam de tas weg van een 28-jarige vrouw. De Poolse vrouw was als toeriste in Amsterdam. In de tas zaten naast persoonlijke bezittingen enkele duizenden euro's. De man vluchtte met twee andere mannen met een auto Amsterdam uit. Het slachtoffer had het kenteken van de auto opgenomen en doorgegeven aan de politie.

Op de A4 aan de kant
Even later zagen medewerkers van de Landelijke Eenheid het voertuig rijden op de A4 richting Den Haag. Met behulp van medewerkers van de eenheid Den Haag is het voertuig aan de kant gezet en zijn de inzittenden aangehouden en overgebracht naar Amsterdam. Het gaat om drie mannen van 25, 26 en 31 jaar oud, uit Amsterdam, Diemen en Den Haag.

Mes en groot geldbedrag
Bij de veiligheidsfouillering trof de politie bij één van de mannen een groot mes aan. Bij twee verdachten werd een groot geldbedrag aangetroffen. De auto waarin de verdachten reden is eveneens in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar deze diefstal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant