Afbeelding

Megabios in Leidsenhage

Actueel 139 keer gelezen

Leidschendam - Tien zalen, het beste beeld en geluid en de nieuwste technieken: vanaf 2018 wil Leidsenhage haar bezoekers de ultieme bioscoopervaring bieden. Vastgoedinvesteerder Unibail-Rodamco heeft voor het nieuwe winkelcentrum een overeenkomst gesloten met Kinepolis, een van de grootste en beste cinema-exploitanten ter wereld.

In de tien zalen die Kinepolis plant in Leidsenhage zullen zowel grote blockbusters als kleinere, onafhankelijke films worden gedraaid. De plannen voor de nieuwe bioscoop worden momenteel uitgewerkt en in 2016 zullen de nodige vergunningen worden aangevraagd.

Het winkelcentrum van de toekomst
Leidsenhage wordt getransformeerd tot een modern winkelcentrum waarin de hedendaagse manier van hoe consumenten willen winkelen optimaal wordt vormgegeven. Het centrum krijgt een unieke uitstraling. Zo creëert Unibail-Rodamco tussen de 230 winkels en pal naast de megabioscoop een sfeervolle Dining Experience met verschillende bars en restaurants. Door het verrassende winkelaanbod, de onovertroffen dienstverlening en de vele mogelijkheden voor amusement en ontspanning wordt winkelen echt een dagje uit. De kracht van dit centrum wordt de diversiteit van het aanbod op één locatie, die wisselwerking tussen de verschillende functies mogelijk maakt. Internationaal is de kracht ervan aangetoond. In Nederland is deze combinatie uniek en geeft het een antwoord op de vaak grote versnippering van voorzieningen op regionaal niveau.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant