Afbeelding

Stompwijkse in finale Missverkiezing

Actueel 604 keer gelezen

Stompwijk - De Stompwijkse Tamara Loof (21) staat in de finale van de Miss Regio Nederland verkiezing. De Miss Regio-verkiezingen zijn geboren uit protest tegen de 1.75 meter-norm. 

Bij Miss Regio Nederland krijgen ze een kans op een doorbraak in de modewereld. Tamara: "Ik zou het erg leuk vinden om te winnen, maar ik vind het nog leuker om mee te doen! Ik ben wel benieuwd dat als je wint, wat er daarna allemaal op je af komt. Ik had mezelf meer opgegeven om een keer zo'n leuke ervaring mee te maken. Tuurlijk is winnen leuk, maar het is niet het belangrijkste. We gaan zien wie er wint! Ik zou het super gaaf vinden om shows mee te lopen, of om fotoshoots te krijgen! Ik heb door Miss Regio al een keer mee kunnen lopen met F For Fashion. Dit was een super leuke ervaring, en van dat soort dingen zou ik graag meer willen!"

Geen meisje-meisje
De hobby's van Tamara zijn uit eten, paardrijden, voetballen en leuke dingen doen met haar vriendinnen en vriend. "Ik ben geen meisje-meisje, zo vind ik shoppen helemaal niet leuk. Ik ga alleen naar de stad als ik echt iets nodig heb. Ook draag ik het liefst zo min mogelijk make-up. Waarom ik hier dan aan meedoe? Omdat ik het wel heel leuk vind om voor zo'n show of shoot opgemaakt te worden. Dan zie ik er heel anders uit! De finale vindt zaterdag 12 december plaats in Almelo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant