Corine Huka van DSRfood toont de 'high tea in a box', een doos met heerlijke hartige en zoete lekkernijen (foto: Inge Koot).
Corine Huka van DSRfood toont de 'high tea in a box', een doos met heerlijke hartige en zoete lekkernijen (foto: Inge Koot).

Corine Huka van DSRfood verzorgt catering voor elk feestje of zakelijke aangelegenheid

Ondernemer in Beeld 268 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Wat is er nou leuker dan op je eigen feestje gast zijn en je niet druk te hoeven maken over de hapjes. Of gezellig thuis een high tea organiseren en alleen maar zelf zorgen voor de thee. Dat kan met hulp van Corine Huka van DSRfood. Zij zorgt voor de hapjes en gerechten en jijzelf hebt alle tijd om je bezig te houden met de gasten. Corine Huka helpt graag mee om elk feestje of zakelijke aangelegenheid een succes te maken.

Sinds september vorig jaar is Corine gestart met haar cateringbedrijf onder de vlag van franchise organisatie DSRfood. DSRfood is een keten van cateraars en verkoopt borrelgarnituren, tapashapjes, salades en buffetten. "Ik werk al mijn hele leven in de catering", vertelt Corine. "Ik ben begonnen in het bedrijfsrestaurant van de PTT in Groningen. In 1991 ben ik op eigen verzoek overgeplaatst naar de PTT op de Binckhorstlaan. Sinds december 2005 woon ik ook in Leidschendam." Daarna heeft zij nog bij verschillende ministeries gewerkt waar zij in dienst was bij grote cateraars zoals Eurest en Sodexo. "Ik was een allround medewerkster en dus overal inzetbaar." De laatste jaren veranderde er veel in de bedrijfsrestaurant wereld en het werd er voor Corine niet leuker op. "Ik had er geen zin meer in en ben rond gaan kijken naar andere mogelijkheden." Rond surfend op Internet kwam zij op de website van DSRfood terecht en las de mogelijkheden als franchisenemer bij dit bedrijf. "Al snel was ik ervan overtuigd dat dit mijn kans is om al mijn cateringervaring als zelfstandig ondernemer in te zetten."

Na een gesprek met de franchisegever was Corine direct enthousiast. In september 2015 is zij van start gegaan met haar eigen onderneming. "DSRfood heeft een vast aanbod. Daarbij hanteren wij een prijsstelling die je niet snel bij een andere cateraar terugvindt." Bij DSRfood kan de klant kiezen uit diverse heerlijke hapjesschalen, die variëren van eenvoudige kaasblokjes tot een uitgebreide tapasschaal. Maar het cateringbedrijf biedt ook een ruim assortiment buffetten, salades, high tea en warme hapjes. "Voor elk type catering kan je bij mij terecht. En de prijzen zijn erg laag, daarvoor ga je zelf niet in de keuken staan!"

De bestellingen beginnen aardig op gang te komen, veelal via de mooie website van DSRfood. Op deze website is goed te zien wat je kunt bestellen door middel van duidelijke foto's. Bijvoorbeeld een high tea bestaat uit een brownie, dubbele sandwich, petit four, boterkoek, kipwrap, zalmwrap, 2 bonbons en verschillende soorten thee. Maar ook een lunchbuffet, ideaal voor de zakenlunch op kantoor, bestaande uit verschillende harde en zachte broodjes met gevarieerd beleg, een krentenbol en melk, karnemelk en jus d'orange is te vinden op de website. DSRfood biedt ook verschillende buffetten zoals een stamppot-, mediteraans- of tapasbuffet. De gerechten worden in mooie warmhoudschalen geleverd. Ook borden, bestek, buffetmaterialen, opschepbestek en servetten worden gratis meegeleverd. Geen zin in de afwas, dan haalt Corine tegen een kleine meerprijs de vuile vaat gewoon op.

Meer informatie over DSRfood is te vinden op de website www.DSRfood.nl. Corine is bereikbaar voor Leidschendam-Voorburg via e-mail: leidschendam@dsrfood.nl en voor Zoetermeer via e-mail: zoetermeer@dsrfood.nl of telefonisch: 06-20933800.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant