Wilma Wagner van Dio Amber, Beauty & More biedt een gevarieerd aanbod van schoonheidsbehandelingen maar is ook vaak in de drogisterij te vinden (foto: PR).
Wilma Wagner van Dio Amber, Beauty & More biedt een gevarieerd aanbod van schoonheidsbehandelingen maar is ook vaak in de drogisterij te vinden (foto: PR).
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Dio Amber, Beauty & More

Ondernemer in Beeld 1.397 keer gelezen

Leidschendam - Ruim een jaar geleden opende Wilma Wagner van schoonheidssalon Amber, Beauty & More haar DIO drogisterij aan de Damstraat. Een aanwinst voor het Leidschendamse centrum. DIO Amber, Beauty & More is meer dan een drogisterij. Je vindt hier een verrassend assortiment. Zelfs voor een behandeling door de bekende cosmetische arts Robert Schoemacher ben je hier aan het goede adres.

Drie jaar geleden ontstond het idee bij Wilma voor het openen van een drogisterij op het Damplein. "Als ik mijn klanten vroeg wat zij nog misten in het Damcentrum dan kreeg ik als antwoord een drogisterij", vertelt Wilma, zittend aan de gezellige tafel midden in de winkel. Vele jaren heeft Wilma gewerkt in haar eigen beautysalon boven opticien Oogmerk Tunderman aan de Damlaan. Deze ruimte werd te klein dus de combinatie van drogisterij met beautysalon was voor Wilma ideaal. Het heeft nog wel even geduurd eer zij het financieel rond had. Toen dat eenmaal zover was is zij op zoek gegaan naar een franchiseformule die bij haar past. "DIO is een soft-franchiseformule. Dat betekent dat ik nog veel vrijheden heb om mijn eigen ding te doen. Zo gebruik ik nog steeds de Oriflame producten bij mijn schoonheidsbehandelingen en verkoop ik ook bijvoorbeeld fournituren zoals naaigarens en ritsen."

Behandelingen
In DIO Drogisterij bevinden zich drie salons. Een ruimte voor pedicure en andere voetverzorgende behandelingen zoals de voetreflex behandeling van Saskia Hoeber of een heerlijk voetenspa behandeling. Daarnaast is er een ruimte voor de handverzorging en spray tanning. Met spray tanning wordt er een soort suikerlaagje op de huid aangebracht die een verbinding aangaat met de bovenste laag van de huid. De tanning vloeistof wordt verneveld over de huid waardoor je egaal bruin wordt. De derde ruimte gebruikt Wilma voor haar schoonheidsbehandelingen. Deze ruimte wordt op elke eerste maandag van de maand gebruikt door Rober Schoemacher. "Hij doet alleen behandelingen met botox en fillers maar je merkt dat de drempel veel minder hoog is voor vrouwen en ook mannen dan dat zij naar een cosmetische kliniek zouden moeten gaan. Iedereen kan een afspraak maken voor een gratis intakegesprek. Dan kijkt Robert wat er mogelijk is en indien gewenst wordt er een afspraak gemaakt voor een behandeling." Op elke derde woensdag van de maand is Jeanette Neumann in de salon aanwezig voor het aanbrengen van permanente make-up.

Rolstoeltoegankelijk
Waar Wilma erg trots op is, is de rolstoeltoegankelijkheid van haar winkel. In de winkel is voldoende ruimte om zelfs met een scootmobiel te rijden. "Dit geeft ook mensen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid om een behandeling te ondergaan in een van onze salons. Ook mensen die vanwege een lichamelijke handicap onverwachte bewegingen maken zijn bij ons van harte welkom. Onze schoonheidsspecialistes zijn speciaal getraind om hiermee om te gaan, zodat je ondanks deze bewegingen toch op een veilige manier van een heerlijke behandeling kunt genieten."

Workshops
Elke dinsdagavond is het mogelijk om deel te nemen aan een workshop bij Dio Amber, Beauty & More. Op de eerste dinsdag van de maand is dat een workshop huidverzorging, op de tweede dinsdag handverzorging, op de derde dinsdag een workshop make-up en op de vierde dinsdag leert men alles over voetverzorging. Voor 7,50 euro kan men deelnemen aan een workshop en gebruik maken van de producten. Daarnaast krijgt elke deelnemer een leuke goedgevulde goodybag mee naar huis.

Meer informatie over Dio Amber, Beauty & More is te vinden op facebook. Daar staan ook leuke acties en aanbiedingen vermeld: https://www.facebook.com/Amberdamlaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant