Monique de Roo:
Monique de Roo: "NLP geeft onder andere inzicht in de onbewuste overtuigingen die ons gedrag sturen en het geeft je mogelijkheden om deze te veranderen" (foto: Inge Koot).

'Meer in harmonie zijn met jezelf moet voor iedereen bereikbaar zijn'

Ondernemer in Beeld 348 keer gelezen

Voorburg - Meer in harmonie zijn met jezelf moet voor iedereen laagdrempelig en bereikbaar zijn, dat is de basisgedachte achter het bedrijf Harmoniq van Monique de Roo. Harmoniq is een coachingsbureau gespecialiseerd in NLP coaching Met een gratis inspiratiesessie op vrijdagavond 18 maart. met als thema 'Wie denk je wel dat je bent' wil zij belangstellenden kennis laten maken met haar kijk op Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Monique heeft bijna 20 jaar als salesprofessional gewerkt waarbij zij veel ervaring heeft opgedaan in het aansturen van mensen. Wat drijft haar om dan de grote stap te zetten naar een eigen onderneming met de nodige onzekerheden. Je communicatie kunnen afstemmen op de ander en daardoor je relatie verdiepen zijn krachtige manieren om een succesvolle sales te zijn. Hier ontstond haar interesse in NLP. Daarnaast heeft Monique de afgelopen jaren diverse trainingen en opleidingen gevolgd zoals Coachend Leiding geven, Solution Selling, NLP Practitioner, NLP Master, MfN mediator, Mindfulness en de NLP coach opleiding

"Mijn eerste ervaringen met NLP als salesprofessional en deze opleidingen hebben mij gestimuleerd om mijn wens om voor me zelf te beginnen uit te laten komen. NLP is voor mij hierin de basis omdat het NLP een krachtige en snelle manier is om veranderingen te realiseren. NLP geeft onder andere inzicht in de onbewuste overtuigingen die ons gedrag sturen en het geeft je mogelijkheden om deze te veranderen. Je zou kunnen zeggen dat je krijgt wat je communiceert. Het NLP gedachtegoed, daar geloof ik in. Het gaat uit van de kwaliteiten en talenten die iemand in zich heeft. Het zet je in je kracht en is toekomst- en oplossingsgericht."

NLP heeft op persoonlijk vlak ook de nodige effecten gehad op Monique. "Door hier mee aan de slag te gaan is er letterlijk enorm veel veranderd in mijn leven. Door de diepgang van de training ben ik in staat geweest om mijn gedrag te veranderen. Ik zie nu in dat het verleden mij heeft gemaakt zoals ik ben met alle positieve eigenschappen en capaciteiten. Het inzicht dat harmonie mijn missie is heeft mij gestimuleerd om mijn positieve eigenschappen in te zetten en Harmoniq op te richten."

Monique helpt mensen op weg door middel van individuele coaching. "Weet je bijvoorbeeld niet wat voor werk je nu eigenlijk zou willen doen, heb je ergens een fobie voor, zit je niet lekker in je vel, wil je een gezonder leven met minder stress, wil je een heftige gebeurtenis een plek geven of heb je geen controle op je leven. Dat zijn zomaar een paar voorbeelden waarvoor je bij mij terecht kan."

Om belangstellenden kennis te laten maken met haar werkwijze organiseert Monique op 18 maart een inspiratiesessie. Deze bijeenkomst vindt plaats aan de Franse Kerkstraat 3b en start om 19.30 uur. "Tijdens deze sessie geef ik je in korte tijd inzicht in wie je werkelijk bent en hoe je in je kracht kan komen. Met eenvoudige NLP en mindfulness oefeningen leer ik je hoe je zelf je leven kunt veranderen en bewuster in het leven komt te staan."

Naast persoonlijke coaching is Monique ook ad interim sales manager en verzorgt zij trainingen en workshops voor persoonlijke groei en voor salesprofessionals die hun communicatieve en adviserende vaardigheden willen verbeteren. "Ik heb hiervoor een aantal modules ontwikkeld die ik in groepsverband kan toepassen."

Meer informatie over Harmoniq is te vinden op www.harmoniq.nl. Monique is bereikbaar via 06-81783455. Inschrijven voor de gratis inspiratiesessie kan door te mailen naar monique@harmoniq.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant