Rob Beerenfenger en Sebastiaan Huis werken samen met de klant aan een oplossing die echt resultaat biedt (foto: PR).
Rob Beerenfenger en Sebastiaan Huis werken samen met de klant aan een oplossing die echt resultaat biedt (foto: PR).
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Rose Online Concepts

Ondernemer in Beeld 780 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Meedenken met de klant staat bij Rose Online Concepts hoog in het vaandel. Maar de ondernemers Sebastiaan Huis en Rob Beerenfenger gaan verder om tot een optimaal advies te komen als het gaat om online communicatie. "Wat is het doel, wat is het benodigde budget, welke techniek kunnen we gebruiken. Kortom wat heeft de klant écht nodig om zijn online kansen te benutten", vertelt de gedreven ondernemer Sebastiaan Huis.

Techniek en communicatie komen bij Rose Online Concepts samen in de personen van Sebastiaan en Rob. Rob heeft jarenlange ervaring in de IT, vooral op gebied van softwareontwikkeling. Sebastiaan heeft zowel ervaring in het geven van communicatieadvies als het ontwikkelen van middelen, van website tot facebookcampagne. "De combinatie van communicatie en techniek is een prettige methode om websites te bouwen."

Al vele jaren werken Rob en Sebastiaan samen. Zij zijn beide opgegroeid in Leidschendam en Voorburg en al hun hele leven bevriend met elkaar. Rob is na zijn middelbare schooltijd informatica gaan studeren en Sebastiaan communicatie. "Wij hebben, tijdens onze schooltijd maar ook daarna, naast onze fulltime baan altijd al projecten met elkaar gedaan. Dit nam de laatste jaren zulke grote vormen aan, dat het niet meer te combineren viel met onze vaste banen." Sinds juni vorig jaar werkt Sebastiaan fulltime als zelfstandig ondernemer. "Het was logisch dat ik als eerste deze stap zou zetten omdat ik de contacten met onze klanten onderhoud. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact en nemen daar ook de tijd voor. De klant zoekt een partij die zijn concept begrijpt en daar de commerciële mogelijkheden van inziet. Wij kunnen dat bieden door goed naar hem of haar te luisteren en een creatieve oplossing te bedenken die binnen de mogelijkheden van de klant valt."

De technische kennis van Rob, de kennis en ervaring op het gebied van communicatie van Sebastiaan en het eigen ondernemerschap van beiden, is volgens Sebastiaan de perfecte combinatie van waaruit Rose Online Concepts kan meedenken met de klant. "Wij zoeken naar oplossingen die resultaat bieden in plaats van alleen aantrekkelijk zijn. We zijn uiteraard op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en trends op het gebied van (online) communicatie. Maar dat is alleen maar relevant als dit bijdraagt aan het behalen van het doel van de klant. Zo werken wij samen aan een oplossing die echt resultaat biedt en beantwoordt aan de vraag van de klant."

Rose Online Concepts richt zich op het Midden- en Kleinbedrijf uit Leidschendam-Voorburg. Voor eropuitinleidschendamvoorburg.nl onderhoudt Rose Online Concepts de inhoud van de site en het contact met de vermelde ondernemers. Daarnaast speelt Rose Online Concepts een actieve rol in de promotieactiviteiten van Eropuitinleidschendamvoorburg.nl. Voor Jumble hebben zij een nieuwe website gemaakt, waarbij informatie over producten, aanspreken van verschillende doelgroepen, zoekmachinevriendelijkheid en professionele uitstraling centraal stonden.

Meer informatie over Rose Online Concepts is te vinden op www.rose-onlineconcepts.nl. Bel voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek met 070 - 221 06 31.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant