De wethouders Nieuwenhuizen, Stemerdink en Zweerts-de Jong deelden voor het tweede jaar de NIBUD agenda uit (foto: gemeente LDVB).
De wethouders Nieuwenhuizen, Stemerdink en Zweerts-de Jong deelden voor het tweede jaar de NIBUD agenda uit (foto: gemeente LDVB).

Gratis NIBUD-agenda door gemeente uitgedeeld

Actueel 215 keer gelezen

Voorburg - Het nieuwe jaar komt er weer aan. Een goed moment om goede voornemens te omarmen. Zo is een voornemen om in 2017 niet steeds een stukje maand over te houden aan het einde van uw geld.

De gemeenten Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar vinden het belangrijk om hun inwoners bewust te maken van financiën en hoe om te gaan met geld. Daarom deelden de wethouders Nieuwenhuizen, Stemerdink en Zweerts-de Jong woensdag 7 december voor het tweede jaar de NIBUD agenda uit. Dat gebeurde in onze gemeente in de bibliotheek aan het Koningin Julianaplein te Voorburg.

De NIBUD agenda staat boordevol tips over financiën. Hoe krijgt u bijvoorbeeld meer grip op uw geld? Hoe maakt u een maandbegroting? En waar kunt u ondersteuning krijgen als u (toch) in de schulden raakt. U krijgt handige bespaartips en wordt eventueel gewezen op regelingen die de gemeente heeft voor mensen met een laag inkomen. Een heel praktische en nuttige agenda dus.

Tijdens de bijeenkomst waren ook consulenten van de gemeente aanwezig. Aan hen konden vragen worden gesteld over regelingen en ondersteuningen vanuit de gemeente. De gemeente Voorschoten, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar werken met elkaar samen in de uitvoeringsorganisatie Werk en Inkomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant