Afbeelding

Getuigen gezocht overval trambestuurder

Actueel 577 keer gelezen

Leidschendam - De politie zoekt getuigen van een overval op dinsdagavond 13 december op een trambestuurder bij de tramhalte aan de Dillenburgsingel in Leidschendam.

Een 63-jarige Haagse trambestuurder stapte die avond rond 23.30 uur in zijn tram om vanaf het vertrekpunt weg te rijden. Op dat moment werd de trambestuurder aangesproken door een onbekende man met een bivakmuts op. Hij bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen, mishandelde hem en riep dat hij geld wilde. De trambestuurder verzette zich hiertegen waarna de man er, zonder buit, in onbekende richting lopend vandoor is gegaan. Het slachtoffer verstrekte het volgende signalement van de verdachte: licht getinte man, tussen de 25 en 30 jaar oud, ongeveer 1.85 meter lang en gekleed in een donkere jas.

Getuigen
De geschrokken trambestuurder is onderzocht door de ambulancedienst. Hij werd na zijn behandeling opgevangen door zijn werkgever HTM. De districtsrecherche stelt een onderzoek in. Ben je getuige geweest van deze beroving of heb je informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de districtsrecherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant