Carlo Goedhart tekende voor de 1-2 (archieffoto: AW).
Carlo Goedhart tekende voor de 1-2 (archieffoto: AW).

Wilhelmus verslaat Antibarbari met 1-3

Sport 604 keer gelezen

Voorburg -  Wilhelmus versloeg afgelopen zaterdag Antibarbari met 1-3. "Het was een zware wedstrijd op drassig natuurgras, waarop de bal wel wilde rollen maar niet steeds in de goede richting", zegt trainer Haico Herbert, die de krachten in zijn ploeg aardig zag wegvloeien.

"We wisten niet voldoende druk te zetten, maar gaven achterin wel ruimte voor de tegenaanval. Ik ben trots op de groep dat ze toch een ruime overwinning wist te behalen. We konden voor de eerste keer dit seizoen mee in het strijd- en vechtvoetbal, waardoor we het spel konden ombuigen. We hadden zomaar drie keer meer kunnen scoren." Herbert is blij met de laatste 8 wedstrijden, waarvan de laatste 3 gewonnen werden. "En niet alleen daar op. De laatste tijd zit A1-keeper Mark de Jong bij mij als reservekeeper op de bank. Jacky Adam uit A1 maakte zijn competitiedebuut met een doelpunt. Als ik zie hoe die jongens worden opgevangen en welkom worden geheten, vind ik dat heel mooi om te zien." Herbert vindt Adam te goed voor A1. "Hij is heel timide buiten het veld, maar hij heeft me verrast met zijn fysieke spel. Hij kan dat al goed aan. Ik hoop dat de club rustig met hem omgaat en hem ook weet te behouden. Het is de bedoeling dat we spelers als hem niet laten gaan, toch?"

Opstelling: Justin v. Look; Bas de Bree, Mathijs Wartna, Adem Dogan, Kevin v.d. Poel; Carlo Goedhart, Ismael el Bouazati (50. Ruben Gymphi); Achmet Akbulut (70. Jacky Adam); Kevin Besamusca, Kevin Langeveld (87. Jip Bos), Dylan Groen. Doelpuntenmakers: El Bouazati, Goedhart & Adam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant