Afbeelding

Joan Mijnders Sales & Trading, technische groothandel van gascylinders, las en snijgereedschap

Ondernemer in Beeld 868 keer gelezen

Voorburg - Bedrijven die op zoek zijn naar las- en snijmachines of technische gassen (koop)cilinders kunnen nu terecht bij Joan Mijnders Sales & Trading. Met haar 35 jaar ervaring in de metaalbranche heeft zij een goed inzicht in de werkzaamheden en wensen van bedrijven die gebruik maken van deze producten.

Als zelfstandig ondernemer adviseert zij organisaties op een efficiënte, innovatieve en succesvolle wijze.
Joan is haar carrière gestart in de las- en snijtechniek. Daarna werd zij accountmanager bij producenten van industriële gassen. In die functies heeft zij veel geleerd over de diverse toepassingen in de las- en snijtechniek, food- en laboratoriumgassen.

In mei vorig jaar besloot zij dat ze deze werkzaamheden ook vanuit haar eigen bedrijf zou kunnen ondernemen en ging van start met Joan Mijnders Sales & Trading. "Het sales aspect van mijn bedrijf dat loopt goed. Ik kan alles verkopen", vertelt ze lachend. "Ik heb daar zoveel ervaring in en ik word door veel relaties ingehuurd als ZZP'er." Waar zij zich nu vol vuur op richt zijn haar groothandel activiteiten. "Contacten met leveranciers zijn gelegd. Ik heb meerdere dealer schappen afgesloten. Ik bied een diversiteit aan machines en kan onderdelen uit voorraad leveren."

Voor Joan is het nu het moment om in Leidschendam-Voorburg en omgeving haar bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij nieuwe klanten gaat zij altijd eerst op bezoek. "Er is zo'n diversiteit aan machines. Ik wil eerst zien waarmee de klant werkt. Dan pas kan ik goed adviseren welke onderdelen nodig zijn." Klanten kunnen na haar bezoek bestellingen eventueel zelf via de website regelen. Binnen een paar dagen levert Joan de produkten zelf af. "Ik heb een grote bus aangeschaft waarmee ik langs de klanten ga."

Joan heeft ook graag een adviserende rol. "Ik denk graag mee met de klant. Innovatie is heel belangrijk en daarvoor hebben bedrijven een betrouwbare partner nodig die altijd voor hen klaar staat. Ik geef vakkundige adviezen en verleen goede professionele service."
Al heel haar leven werkt Joan in een mannenwereld en voelt zich daarin als een vis in het water. Lassen en snijden is voor haar een tweede natuur. "Ik vind het een heerlijke branche om in te werken."

Bedrijven kunnen bij Joan Mijnders Sales & Trading terecht voor reparaties van alle merken las- en snijapparatuur. Daarnaast biedt zij onderhoudscontracten en keuringen van las- en snijapparatuur aan. Zij is dealer van de merken ATTC, en Air Liquide Cemont en heeft alle soorten beschermingsartikelen van het merk Weldline in haar assortiment. Van het merk Albee verkoopt zij veilige en compacte gascilinders, die simpel in gebruik zijn. "Albee is de nieuwe generatie handzame cilinders in een koop-ruil systeem. De klant koopt eenmalig het gebruikersrecht op een cilinder. Dit geeft levenslange garantie op het snel en gemakkelijk kunnen omruilen van de gasfles. Zo bespaart de klant onder andere op huur-, herkeuring en onderhoudskosten."

Meer informatie over Joan Mijnders Sales & Trading is te vinden op www.jmst.nl. "Wilt u langskomen om een idee van mijn assortiment te krijgen, dat kan, maar graag eerst even contact opnemen dan zorg ik dat ik ook aanwezig ben." Joan is te bereiken op nummer 06-14021893. Haar bedrijf is gevestigd aan de Overgoo 1 (achterom), 2266 JZ Leidschendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant