Chef-kok Arthur de Haas bereidt de heerlijkste gerechten en gastheer Mike Janssen zorgt voor de gezellige ontspannen sfeer in restaurant PuuRR aan de Vliet (foto: pr)
Chef-kok Arthur de Haas bereidt de heerlijkste gerechten en gastheer Mike Janssen zorgt voor de gezellige ontspannen sfeer in restaurant PuuRR aan de Vliet (foto: pr)

Niets is te gek bij PuuRR aan de Vliet

Actueel 2.543 keer gelezen

Leidschendam - Uitkijkend over de Vliet met op de achtergrond Houtzaagmolen de Salamander genieten van een kopje koffie, een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Dat kan bij restaurant PuuRR aan de Vliet. Chef-kok Arthur de Haas bereidt de heerlijkste gerechten en gastheer Mike Janssen zorgt voor de gezellige ontspannen sfeer in het restaurant. 

Arthur de Haas en Mike Janssen werkten beiden al vele jaren in de horeca toen zij vier jaar geleden het restaurant aan de Vliet overnamen. "Voor ons was het tijd om de grote stap te maken. Dat was best een risico zo midden in de crisis", vertelt Mike onder het genot van een kopje koffie. "Het restaurant ligt best in een uithoek en was op het moment van de overname nog niet echt goed van de grond gekomen. Wij moesten vanaf nul beginnen. Maar het is ons inmiddels gelukt een vaste klantenkring op te bouwen en ook incidentele gasten weten ons te vinden." 
Restaurant PuuRR aan de Vliet heeft een schitterend groot terras aan de Vliet. Maar ook vanuit het restaurant is het uitzicht prachtig. Er is volop parkeergelegenheid. Op mooie dagen zit het terras vol met dagjesmensen die op de fiets of met de boot langskomen. Voor het restaurant bevinden zich aanlegsteigers.
PuuRR staat voor eerlijke producten van lokale leveranciers die met zorg zijn geselecteerd. Zo haalt Arthur de vis uit Scheveningen, hebben zij een vaste leverancier voor het vlees en een groenteboer die op elk gewenst moment kan leveren. "Zelfs op Tweede Kerstdag komt hij nog groente brengen, mochten we wat te kort komen." De gerechten op de kaart zijn Frans georiënteerd met uitstapjes naar Spanje en Italië. "We zijn gestart met een nogal traditionele kaart. We wilden eerst kijken waar de behoefte lag. In de loop der jaren hebben wij een grote ontwikkeling doorgemaakt. Je vindt steeds leukere en bijzondere gerechten op onze menukaart. Onze vaste gasten waarderen dat. 'Wat hebben jullie nou weer bedacht?' zeggen ze dan, maar ze proberen alles. Dat maakt het zo leuk." 

Arthur en Mike bedenken de gerechten samen. Ook het personeel wordt naar hun mening gevraagd. "We werken met een vast team. We proeven met zijn allen de nieuwe gerechten. Dan weet iedereen wat er op de kaart staat en kunnen ze er enthousiast over vertellen aan de gasten." Naast een wijnkaart heeft PuuRR ook een bierkaart. "Ik ben zelf een echte bierdrinker en vind het dus leuk om meer dan alleen een tapbiertje te serveren. Wij serveren daarom 15 verschillende bieren."
PuuRR aan de Vliet is ook een perfecte locatie voor bruiloften, feesten en partijen. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk zoals een barbecue of een walking lunch of diner. Wat er ook te vieren is, bij PuuRR kan alles. "Bij ons is alles mogelijk. Niets is te gek. Wij maken een voorstel op maat en zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag, middag of avond wordt."

Kortgeleden heeft PuuRR de spaarkaart geïntroduceerd. De klant schaft eenmalig een spaarkaart aan voor € 2,50. Op deze spaarkaart staan dan al 50 PuuRRo's. Voor iedere euro die de klant besteedt, ontvangt hij of zij één PuuRRo. Bij 500 PuuRRo's ontvangt de klant een korting van € 50 op de rekening!
Meer informatie over restaurant PuuRR aan de Vliet aan de Leidsekade 39 in Leidschendam op: www.puurraandevliet.nl. Reserveren: 070 320 01 80 of via de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant