Hoogtepunt van de vrijdagavond is het optreden van O'G3NE, dat nu op het Eurovisie Songfestival staat (foto: William Rutte).
Hoogtepunt van de vrijdagavond is het optreden van O'G3NE, dat nu op het Eurovisie Songfestival staat (foto: William Rutte).

O'G3NE in juni op A Walk in the Park

Algemeen 668 keer gelezen

Voorburg - De derde editie van A Walk in the Park vindt plaats op 9,10 en 11 juni in Park Vreugd en Rust te Voorburg. Ook dit jaar is er tijdens het gratis culturele stadsfestival volop plaats voor theater, kunst, sport, muziek en food en er is een uitgebreid kinderprogramma.

Het park wordt verdeeld in allerlei leuke cultuurspots zoals het Muziekpark, het Theater- en Kunstpark en het Sportpark, waarin overdag leuke activiteiten georganiseerd worden zoals het Local Talent Festival, De Meezingbrunch voor ouderen en Sportchallenges. In de avond zijn er optredens van bekende artiesten.

Het festival begint op vrijdagavond om 17.00 uur met het Stads Walking Dinner waarvoor gereserveerd moet worden en diverse leuke optredens. Hoogtepunt is het optreden van O'G3NE.

Op zaterdag begint het avondprogramma vanaf 17.00 uur en zijn er naast mobiel theater, silent disco, een zweefmolen, foodtrucks en een sangria-bar ook diverse muzikale optredens zoals van The Raspers. Het feest wordt afgesloten met een optreden van Berget Lewis, onder begeleiding van Captain Midnight XL.

De zondag begint met een optreden van Jennifer Ewbank. Het festival staat dan volledig in het teken van theater, (klein)kunst- en kidsactiviteiten. Het grote paviljoen bij de Koepel wordt op zondag omgedoopt tot Kids Paviljoen en naast diverse meet & greets met kinderhelden en de Kid Hits Bingo Show is er een mini-concert van Woezel en Pip.

Het volledige programma is te vinden op www.awalkinthepark.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant