Afbeelding

Scheiden: wat nu?

Algemeen 610 keer gelezen

SPECIALISTEN NIEUWS - Jolanda van Veen, Joyce de Wilde, Meraud Kelder en Linda Duijverman hebben een aantal jaren geleden de krachten gebundeld en bieden mensen in een scheidingssituatie vanuit hun samenwerkingsverband 'Scheiden, wat nu?' één aanspreekpunt voor alle vragen.

Joyce heeft ruim 15 jaar ervaring als hypotheekadviseur en financieel planner, maar werkt inmiddels 5 jaar als echtscheidingsadviseur. Op financieel gebied handelt zij de alimentatieberekeningen, het ouderschapsplan, de pensioenen, de vermogensverdeling én alles met betrekking tot de hypotheek en de levensverzekeringen af. Hier hoeven dus niét meerdere adviseurs voor ingeschakeld te worden. Wel zo fijn om in een emotioneel lastige periode niet steeds met een ander aan tafel te zitten. Als kinderen last hebben van de scheiding kan Meraud een rol spelen; door als kindercoach een luisterend oor te bieden voelen kinderen zich vaak al snel een stuk beter. Ook bestaat de mogelijkheid de kinderen al vroeg in het traject bij de scheiding te betrekken; zo krijgen ze -op hun eigen niveau- inspraak in het ouderschapsplan. Meraud is tevens kindbehartiger; in die situaties waarin het kind de dupe dreigt te worden van een geschil tussen de ouders, kan zij het kind vertegenwoordigen in de echtscheiding. Als de emoties tussen de partners tijdens de scheiding te hoog oplopen komt Jolanda in beeld. Als psychotherapeut biedt zij ondersteuning en hulp, zodat uit de gebroken relatie een nieuwe omgangsvorm ontstaat. Man en vrouw leven als ex-partners verder, maar altijd als ouders van de kinderen. Ook kan Jolanda een van beide partners tijdens de scheiding extra ondersteunen en coachen als dat nodig is. Linda is ruim 25 jaar werkzaam als advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het familie- en jeugdrecht. Zij draagt zorg voor het opstellen van het convenant en het indienen van het verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank. Indien partijen er echt niet samen uit komen, kan Linda optreden als advocaat van een van de partijen. Het is echter onze intentie om altijd eerst te proberen er samen uit te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste basis geeft voor de toekomst, zeker als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn. Bij het afwikkelen van jullie scheiding werken wij veelal op basis van een vast tarief. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend, zodat we persoonlijk kennis kunnen maken en voor iedere situatie een passend tarief kunnen aanbieden. De afspraken vinden plaats bij een van ons op kantoor óf bij jullie thuis, de keuze is aan onze cliënten.

Voor ons is het de uitdaging om een echtscheiding zodanig af te handelen dat beide partners op een goede manier aan de toekomst kunnen beginnen, zowel emotioneel als financieel! Neem gerust contact met ons op voor een afspraak: info@scheidenwat.nu of 06-18149833. Op onze website www.scheidenwat.nu is alle informatie te lezen over ons en onze werkwijze

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant