Logo hetkrantje-online.nl
Mieke, Frans en Wouter Tielemans toosten op het nieuwe logo en de nieuwe uitstraling van De Stoof.
Mieke, Frans en Wouter Tielemans toosten op het nieuwe logo en de nieuwe uitstraling van De Stoof.

Meubels voor een warm en comfortabel thuisgevoel

  •   keer gelezen

Leidschendam - "Voor ons staat De Stoof symbool voor thuiskomen," zegt Mieke Tielemans. "Een stoof geeft warmte en met die naam willen wij comfort en een thuisgevoel uitstralen." Een stoof is een houten kistje met gaten aan de bovenkant. In de stoof plaats je een aardewerk bakje met gloeiende kooltjes voor heerlijk warme voeten. "Zo hoort thuis te voelen, lekker warm."

Na ruim 35 jaar krijgt meubelmakerij De Stoof een nieuwe uitstraling en een nieuw logo. "Maar de naam veranderen we niet. Die is bekend in de wijde omgeving. Kijk op onze Facebookpagina www.facebook.com/DeStoof/ en laat weten wat je van ons nieuwe logo vindt!"

Met deze nieuwe look en het logo willen Mieke en Frans Tielemans van meubelmakerij De Stoof aangeven vooruit te kijken. "Je ziet een nieuwe generatie ontstaan binnen ons bedrijf en dat is alleen maar goed." Zoon Wouter is al ruim 10 jaar werkzaam in het bedrijf en is voornemens het bedrijf van zijn ouders voort te zetten. Wouter is meubelmaker maar is ook te vinden in de showroom voor advies en verkoop.

Voor mensen die oog hebben voor een goed meubelstuk, is De Stoof hét adres. En net als 35 jaar geleden geldt nog steeds, wat zij vandaag maken gaat morgen rechtstreeks naar de klant. "Hier hebben wij een grote showroom van 500 vierkante meter en een werkplaats met moderne houtbewerking machines die andere meubelmakers in de regio niet hebben en waardoor wij met nog meer precisie kunnen werken. In de showroom laten we zien wat er allemaal mogelijk is om van je huis een thuis te maken, ook op het gebied van stoelen en bankstellen, al maken we die niet zelf. Voor kantoren maken we met hout en mdf mooie werkplekken. Hout geeft een behaaglijk gevoel niet alleen thuis maar dus ook op het werk, in de keuken, in de badkamer en ga zo maar door".

Meubelmakerij de Stoof denkt mee, tekent en ontwerpt samen met de klant en biedt unieke oplossingen waardoor een idee wordt getransformeerd naar mooie unieke meubels. Met een meubel van De Stoof heb je heel veel keuzemogelijkheid. "Het is echt vakwerk. Dus van ontwerp, productie en afwerken in de spuiterij, tot levering en plaatsing verzorgt De Stoof alles in eigen beheer".

"Je zou misschien denken dat er door de komst van grote en goedkope meubelaanbieders voor ons geen werk meer zou zijn, maar niets is minder waar", benadrukt Mieke. "Als ik zie wat wij maken en in welke kwaliteit, dat is echt uniek. Met een goed team in de meubelmakerij en in de showroom, zijn wij echt trots op ons bedrijf. Wij blijven doen waar we goed in zijn en hebben daarom heel veel tevreden klanten. Iedereen is welkom, ook om een kijkje te nemen in de meubelmakerij, want daar gebeurt het allemaal. Kunt u gelijk zien wat een stoof is".

Meer informatie over Meubelmakerij De Stoof is te vinden op www.destoof.nl of bezoek de werkplaats en showroom aan de Stompwijkseweg 18C.

Ondanks wegwerkzaamheden aan de Stompwijkseweg is De Stoof gewoon bereikbaar via de A4. Alleen vanaf Stompwijk is de weg voor het autoverkeer afgesloten.

Meer berichten