De Groot, Glasbergen en Schoevers van de Stichting Licht op de Sluis (foto: Michel Groen).
De Groot, Glasbergen en Schoevers van de Stichting Licht op de Sluis (foto: Michel Groen).

Crowdfundingactie Licht op de Sluis halverwege

Algemeen 312 keer gelezen

Leidschendam - Met € 9.300,- begint het saldo van de crowdfundingactie van de Stichting Licht op de Sluis op www.voorjebuurt.nl aardig vorm te krijgen. Maar dat is nog ver af van het streefbedrag van €15.000,-

De bedoeling is om het sluisgebied te gaan aanlichten. Bijzondere objecten in het gebied, zoals de twee kerken, de beeldengroep De Damwachters en het sluiswachtershuisje krijgen extra aandacht. Deze worden volledig uitgelicht om hun bijzondere karakter te benadrukken.

"Omdat de looptijd van de actie voor de helft voorbij is, wordt het nu de hoogste tijd om de daad bij het woord te voegen en deze unieke kans om als privépersoon mede-eigenaar te worden van de verfraaiing van het sluisgebied niet voorbij te laten gaan", aldus Teun Glasbergen. "Want, mocht (onverhoopt) 80% van het gestelde doel niet worden gehaald, dan worden alle gestorte bedragen teruggeven aan de sponsoren".

Om dat te voorkomen doet de Stichting Licht op de Sluis nogmaals een beroep op inwoners en ondernemers in Leidschendam-Voorburg om een bijdrage te leveren. Ga daarvoor naar de webpagina www.voorjebuurt.nl/lichtopdesluis/. "Met zoveel mensen en organisaties moet het toch gewoon mogelijk zijn het ontbrekende geld binnen afzienbare tijd binnen te halen?", aldus Wim Schoevers.

Al het nieuws over het project is te vinden op de website www.lichtopdesluis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant