X-treme, Ballet- en Dansstudio Door Laverman (foto: Ot Douwes).
X-treme, Ballet- en Dansstudio Door Laverman (foto: Ot Douwes).

Slotavond Open Podium in Theater Ludens

Algemeen 183 keer gelezen

Voorburg - De Slotavond van het Open Podium Jeugd 12-21 jaar vindt zaterdag 27 mei plaats in Theater Ludens.

Burgemeester Tigelaar zal de opening verrichten en in de jury plaatsnemen. Voor het eerst worden op de Slotavond de Final Two Talents gekozen en een Publieksfavoriet. Er zijn maar liefst 14 optredens. Twee bands van Drumschool Voorburg 'Lost in Stereo' en 'Fok Jeh' en de 13-jarige drummer Kjeld Wismans. Er is een duo-optreden van Dasha en Daniel Serck met viool en elektrisch gitaar. Muzikale solo-optredens met zang van Quinty van der Geest, Martina Stramaccioni, Joline Gofers van Skrjabin, Timothy Hanford en Jill Zonnenberg. Daarnaast treden er twee dansgroepen op: Showgroep 12+ van The Dance Factory en X-treme van Ballet- en dansstudio Door Laverman.

Als Special Guest is Sannah Boer uitgenodigd, wereldkampioene Röhnrad - een uniek onderdeel binnen turnen - in Amerika. Zij is zich aan het voorbereiden op het volgende WK in Zwitserland. Presentator van de Slotavond is Angelique Schipper. Bij de ontvangst in de foyer treedt Anneke de Vries op met zang en gitaar en in de pauze speelt en zingt Mels Roozemond op de piano bekende oude liedjes.

Kaarten zijn te koop via www.theaterludens.nl á €5,50 p/p, tot 21 jaar € 3,50. In het nieuwe seizoen vinden alle Open Podium-avonden plaats in Theatercafé Ludens. Meer informatie en aanmelden (talenten op allerlei gebied zijn welkom), Zie hiervoor www.talentenloods.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant