Een optreden van Ronnie Tober, heerlijk eten en drinken, de Euro Toppers en diverse andere artiesten (foto: p.r. WZH).
Een optreden van Ronnie Tober, heerlijk eten en drinken, de Euro Toppers en diverse andere artiesten (foto: p.r. WZH).

WZH Parade van start in Prinsenhof Leidschendam

Algemeen 880 keer gelezen

Leidschendam - Een optreden van Ronnie Tober, heerlijk eten en drinken, de Euro Toppers en diverse andere artiesten.

De WZH Parade trekt in de maanden mei, juni en juli langs alle woonzorgcentra van WZH. Uniek is dat het niet alleen een evenement is voor alle cliënten van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH), maar ook voor hun familieleden en mantelzorgers. Afgelopen weekend vond de aftrap plaats van dit evenement. WZH Prinsenhof op zaterdag 20 mei en WZH Waterhof op zondag 21 mei, waren de eerste woonzorgcentra die van de WZH Parade genoten.

Er werd meegezongen, meebewogen en lekker gegeten. Dit jaar staat de WZH Parade in het teken van het Songfestival. Van 'Waterloo' van ABBA tot 'Shine' van De Toppers, vele bekende Songfestivalliedjes kwamen voorbij en werden enthousiast meegezongen. Ronnie Tober is één van de artiesten tijdens de WZH Parade. Samen met zangeres Willeke D'estell neemt hij het publiek mee op muzikale reis.

Ronnie Tober vertelde: "Toen ik gevraagd werd voor dit evenement, was ik gelijk enthousiast! Ik heb dan ook geen moment getwijfeld. Het is een geweldig initiatief waar ik graag mijn steentje aan bijdraag."

De WZH Parade is een jaarlijks terugkerend evenement, dat WZH aanbiedt aan alle cliënten, hun familieleden en mantelzorgers. Hiermee bezorgt WZH hen een unieke en onvergetelijke ervaring.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant