Afbeelding

Politie slaat vier auto-inbrekers in de boeien

Algemeen 355 keer gelezen

Voorburg - Afgelopen weekend heeft de politie vier auto-inbrekers aangehouden. De mannen werden in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden in de omgeving van de Prins Albertlaan in Voorburg.

Rond 04.00 uur kreeg de politie een melding binnen: in de Prins Albertlaan ging een autoalarm af. Toen de melder naar buiten keek, zag hij meerdere personen bij zijn auto weglopen. Er bleek daadwerkelijk in zijn voertuig te zijn ingebroken. Ook een buurman werd wakker en belde direct 112 toen hij verdachte personen in de straat zag lopen en gaf de signalementen en de looprichting door.

Diverse eenheden van onder anderen bureau Leidschendam-Voorburg en Wassenaar zijn direct ter plaatse gegaan. In de omgeving hielden de collega's vier verdachten aan die aan het signalement voldeden. Een van de verdachten had zich verstopt onder een auto. In de nabije omgeving troffen de collega's ook inbrekerswerktuigen aan. De collega's troffen nog een tweede voertuig aan die was opengebroken. De eigenaar is hiervan op de hoogte gesteld. "Wij sluiten niet uit dat er in de omgeving nog meer voertuigen zijn opengebroken", aldus de politie. "Is er ook in uw voertuig ingebroken in de omgeving van de Prins Albertlaan in Voorburg? Neem dan contact op met politie Leidschendam-Voorburg via 0900-8844."

De vier verdachten zijn ingesloten op het bureau en de zaak is in onderzoek bij de recherche.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant