Sapphire Uwadiegwu werd terecht een van de Final Talents. (foto: Ot Douwes).
Sapphire Uwadiegwu werd terecht een van de Final Talents. (foto: Ot Douwes).

Prijzen voor Final Talents Open Podium

Algemeen 181 keer gelezen

Voorburg - Na de opening door burgemeester Klaas Tigelaar kon zaterdag 27 mei de spetterende Slotavond van het Open Podium Talentenloods in Theater Ludens beginnen met maar liefst 13 finalisten en optredens in de foyer van de wildcards. Van bands, duo en solo-optredens tot dans.

Yoëlle van Driel (19) was naast haar optreden ook gastpresentator. Special Guest Sannah Boer (17), WK-kampioene Röhnrad, liet op het podium een korte spiraaloefening zien met het grote rad. Zij vertelde dat ze als 6-jarige in de ban van het Röhnrad was geraakt door een voorstelling van Cirque du Soleil. Sannah is zich nu aan het voorbereiden op de WK in Zwitserland.

Na voornoemde indrukwekkende presentatie was het podium voor de 11-jarige Sapphire Uwadiegwu, leerling bij Haenen Muziek, die met haar stem iedereen beroerde. Zij werd dan ook terecht een van de Final Talents. Evenals Martina Stramaccioni (17) met haar eigen compositie en zang op de piano. Publieksfavoriet was de dansgroep X-treme van Ballet en Dansschool Door Laverman, die zondag 21 mei Nederlands Kampioen werd bij de NK Dance Competitions.

De Final Talents kregen mooie prijzen aangeboden door juryvoorzitter Ilona Haenen van Haenen Muziek, Drumschool Voorburg en Theater Ludens.

Het Open Podium Talentenloods start volgend seizoen in Theatercafé Ludens weer op donderdagavond 26 oktober. Jeugd van 12 -21 jaar met talent - op allerlei gebied - kan zich aanmelden via www.talentenloods.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant