Kardo Omar is sinds 1 mei de nieuwe eigenaar van Phone House Leidsenhage (foto: Inge Koot).
Kardo Omar is sinds 1 mei de nieuwe eigenaar van Phone House Leidsenhage (foto: Inge Koot).
ONDERNEMER IN BEELD

Onafhankelijk telecomadvies bij Phone House Leidsenhage

Ondernemer in Beeld 1.921 keer gelezen

Leidschendam - Phone House in Leidsenhage heeft een nieuwe eigenaar. Op 1 mei was de feestelijke opening van de telefoonwinkel aan de Eglantier 4. De enthousiaste ondernemer Kardo Omar staat klaar om particulieren en bedrijven te voorzien van een eerlijk en onafhankelijk advies over telefonie, providers en alles-in-1 pakketten.

Met acht jaar ervaring in de verkoop van telecomproducten bij Phone House vond Kardo Omar het tijd voor een eigen winkel. Voor Karlo is het belangrijk dat zijn klanten zorgeloos genieten van telecom, of het nu gaat om mobiel of vast bellen, televisie of internet. Telecom is zijn passie en dat merk je. Hij neemt de tijd en geeft geduldig antwoord op elke vraag. Bij Phone House kan je terecht voor alle bekende gsm en smartphone merken, alle netwerken, alle alles-in-1 internetabonnementen en een wereld aan handige accessoires. "Ik geef een helder en eerlijk advies en ga op zoek naar de manier van bellen, televisiekijken en internetten die past bij de klant."

Als gevolg van de vernieuwing van Leidsenhage is de winkel van Phone House begin dit jaar verhuisd van de Liguster naar de Eglantier. Helaas kreeg de winkelketen niet veel later te maken met een faillissement van het hoofdkantoor. Phone House Leidsenhage werd begin maart gesloten. De franchisenemers van Phone House hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn als corporatie onder dezelfde naam verder gegaan. Kardo besloot de winkel in Leidsenhage te gaan exploiteren. Zijn lang gekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan.

"Dit was een mooie kans voor mij. De inwoners van Leidschendam en Voorburg weten deze winkel al jaren te vinden. Helaas hebben veel klanten onlangs een brief ontvangen vanuit T-Mobile, met daarin Phone House filialen genoemd waar zij naar toe kunnen. Echter staat mijn filiaal er niet tussen. Hierdoor zouden veel klanten kunnen denken dat het filiaal niet meer bestaat. Maar niets is minder waar. De klanten zijn juist blij dat de winkel weer open is en ze hier weer terecht kunnen met al hun vragen." Omdat Kardo vaak alleen in de winkel staat, zijn er soms wachttijden. Maar dan is er altijd een heerlijk kopje koffie met wat lekkers erbij om het wachten te veraangenamen.

Phone House winkels zijn onafhankelijk van de providers, dus kan men bij Phone House Leidsenhage terecht voor elke mobiel abonnement, gecombineerd met elk type telefoon. Omdat de veranderingen in de wereld van de telefonie zo snel gaan, is het voor de gemiddelde particulier niet meer bij te houden. "Als je nu een telefoon koopt is er over drie maanden alweer een nieuwere versie op de markt."  Een goed en eerlijk advies is daarom heel belangrijk. Wil je een IOS of een Android-systeem? Hoe belangrijk vind je de kwaliteit van de foto's die je met je telefoon kunt maken?  Wil je een snelle telefoon? Welke specificaties moet de processor bevatten? Hoe intensief gebruik jij je telefoon? En dan moet de telefoon er ook nog mooi uitzien. Je wilt er toch tenminste 2 jaar meedoen? Dat soort vragen bespreekt Kardo met zijn klant voordat hij overgaat tot zijn advies voor een bepaalde telefoon en provider.

Particulieren kunnen bij Phone House Leidsenhage ook terecht voor alles-in-1 pakketten voor thuis. Telefonie, Internet en televisie van elke denkbare provider zijn hier af te sluiten.  Vaak is hierop in combinatie met mobiele telefonie bij dezelfde provider extra voordeel te behalen Ook hiervoor zoekt Kardo weer precies uit wat het best bij de klant past. Kardo staat klaar voor de klant met de beste service, de voordeligste aanbiedingen en een onafhankelijk advies. Bezoek de winkel aan de Eglantier 4 en ervaar het zelf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant