Arno en Sandra Stolk zijn de eigenaren van het familiebedrijf dat al meer dan veertig jaar een begrip is in Voorburg en de wijde omgeving (foto: Inge koot).
Arno en Sandra Stolk zijn de eigenaren van het familiebedrijf dat al meer dan veertig jaar een begrip is in Voorburg en de wijde omgeving (foto: Inge koot).

Voorburgse Firma Stolk biedt service met een glimlach

Ondernemer in Beeld 3.529 keer gelezen

Voorburg - Sinds kort prijkt op de gevel van Firma Aad Stolk en Zn een nieuwe naam. Arno en Sandra Stolk, eigenaren van dit familiebedrijf dat al meer dan veertig jaar een begrip is in Voorburg en de wijde omgeving, vonden het tijd voor verandering. "Om het makkelijker te maken voor de klant hebben we onze naam veranderd in Firma Stolk", zegt Sandra Stolk. "De naam Aad Stolk en Zn leverde nogal eens verwarring op en ook de sitenaam www.tvstuk.nl deed vermoeden dat de klant alleen voor televisiereparaties bij ons terecht kan. Online zijn we nu te bereiken via www.firmastolk.nl en via verkoop@firmastolk.nl. Veel makkelijker te vinden en te onthouden."

Door Inge Koot

Buiten de nieuwe naam, verandert er echter niets. Aan de Koningin Julianalaan 86/88 staan zij nog steeds garant voor verkoop en reparatie van televisie, audio of witgoed en de vertrouwde service en klantvriendelijkheid. Arno en Sandra Stolk zijn de tweede generatie in dit gezellige familiebedrijf waar service en kwaliteit hand in hand gaan. Bij de Firma Stolk werken alleen vakmensen met hart voor de zaak die pas tevreden zijn als de klanten dat zijn. Bij de Firma Stolk kan men zeker niet alleen terecht voor reparatie van televisies. Zij repareren, uiteraard indien mogelijk, vrijwel alles waar een stekker aan zit zoals wasmachines, vaatwassers, magnetrons. Bij Stolk krijgen ze een tweede leven. Ook als het gaat om inbouwapparatuur. Als blijkt dat een apparaat niet meer te repareren is, kan de klant meteen terecht voor een vervangend artikel. Firma Stolk bezorgt de aankoop of het gerepareerde artikel en installeert deze op de gewenste plaats. 

"Bij grote winkelketens draait alles om de snelle verkoop, bij ons draait het om de klant. Wij willen niet onnodig producten die nog gerepareerd kunnen worden vervangen en geen producten verkopen die niet aan de verwachtingen voldoen. We luisteren naar de wensen van de klant en nemen hier, onder het genot van een kop koffie, echt de tijd voor. Vervolgens adviseren we op basis van dit gesprek, wat het beste bij de wensen past. Bij ons neemt de klant geen overhaaste beslissingen. Wij nemen met hen de tijd om zo een goede keuze te maken uit het, zo goed als onbeperkte, aanbod van producten van gerenommeerde merken."

Een persoonlijk en eerlijk advies, dat is wat de Firma Stolk zo kenmerkt. Niet voor niets vertrouwen klanten er al meer dan veertig jaar op dat zij bij Arno en Sandra en hun team in goede handen zijn. Service en aandacht kost tijd. Het kan voorkomen dat de klanten, zeker op drukke zaterdagen, even moeten wachten. Door de gezellige en persoonlijke sfeer in de winkel is dat echter geen opgave. Als de klant een apparaat voor reparatie achterlaat zorgen zij, indien beschikbaar, voor een vervangend apparaat. Daarnaast rijdt Firma Stolk inmiddels met zes serviceauto's om nieuwe aankopen en gerepareerde artikelen te bezorgen. 

Ervaar het zelf en kom langs in de winkel en werkplaats in Voorburg. Firma Stolk is goed te bereiken met zowel openbaar vervoer (bus 23 en lijn 2) als met de auto. Arno, Sandra en de overige medewerkers staan graag voor u klaar. Meer informatie: www.firmastolk.nl of bel naar 070-3872979.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant