Yolanda Knijnenburg en Ankie Hooijmans hebben gemerkt dat er tegenwoordig meer behoefte bestaat aan persoonlijk contact.
Yolanda Knijnenburg en Ankie Hooijmans hebben gemerkt dat er tegenwoordig meer behoefte bestaat aan persoonlijk contact.

Elkaar gezellig ontmoeten bij Met Liefde Damlaan

Actueel 920 keer gelezen

Leidschendam - Wellicht bent u de winkel Met Liefde aan de Damlaan 15A in Leidschendam wel eens voorbij gelopen of gezien. Zegt het u niets, dan stelt Met Liefde zich alsnog graag aan u voor.

Met Liefde is een winkel met landelijke meubels, die tevens cadeauartikelen en krijtverf verkoopt en dagelijks heerlijke koffie met eigen gebakken taart serveert. U kunt er terecht voor high tea's, verjaardagen, recepties en feestjes op maat. Ook biedt de winkel ruimte aan lokale kunstenaars voor exposities en worden verschillende workshops georganiseerd.

Maar er is meer. De eigenaren Yolanda Knijnenburg en Ankie Hooijmans hebben bemerkt dat er tegenwoordig meer behoefte bestaat aan persoonlijk contact. De wereld is gejaagd en er is weinig tijd, mede als gevolg van internet. Met Liefde staat voor rust en gezelligheid en in een huiselijk sfeer wordt heerlijke koffie, thee of misschien een wijntje geboden. Bij de open haard kunt u heerlijk genieten.

Met Liefde biedt graag vrijdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.30 uur aan als vaste middag voor ontmoeting en gezelligheid. Er zijn hieraan geen extra kosten verbonden, alleen de gebruikte consumpties. Maar uiteraard kunt u ook gewoon gedurende openingstijden van woensdag t/m zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur langskomen. Meer info op www.metliefde.info, of op www.facebook.com/damcentrummetliefde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant