Het hoogste punt van Nieuw Mariënpark werd gevierd met het aanbieden van een taart (foto: Michel Groen).
Het hoogste punt van Nieuw Mariënpark werd gevierd met het aanbieden van een taart (foto: Michel Groen).

Hoogste punt Nieuw Mariënpark bereikt

Actueel 627 keer gelezen

Leidschendam - Het hoogste punt van het appartementencomplex Nieuw Mariënpark in Leidschendam werd bereikt op 13 december. Dit heuglijk feit werd gevierd met het aanbieden van een taart door de toekomstige bewoners en uiteraard werd de vaderlandse driekleur gehesen op het hoogste punt.

De eerste paal werd op 21 december 2016 geslagen. De echte bouw begon nadat er 364 palen in de grond waren gezet. Het hele jaar is er goed doorgewerkt en gelukkig waren er nauwelijks onwerkbare dagen. De ruwbouw is gereed en men is bezig met het metselen van de muren en plaatsen van de laatste ramen. Ook is nu begonnen met de dakbedekking.

Het complex bestaat uit een gedeelte van huur- en/of koopappartementen alsmede eengezinswoningen en zorgappartementen. De uiteindelijke oplevering is nog niet bekend maar de toekomstige bewoners hopen dat met de huidige snelheid van bouwen de oplevering net voor, of net na, de bouwvak van 2018 plaatsvindt. Een voorspelling kan de bouwer op z'n vroegst begin maart 2018 geven. Dan is de winter zo goed als voorbij.

Het totale project inclusief huur- en zorgappartementen zal eind 2018 gereed zijn. De acht eengezinswoningen zullen nog dit jaar worden opgeleverd. Projectontwikkelaar is Blauwhoed en de aannemer is Botsbouw.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant