Namens de gemeente kwam burgemeester Klaas Tigelaar langs om de heer en mevrouw Van Leeuwen te feliciteren (foto: Michel Groen).
Namens de gemeente kwam burgemeester Klaas Tigelaar langs om de heer en mevrouw Van Leeuwen te feliciteren (foto: Michel Groen).

Diamanten bruidspaar Van Leeuwen-Keizer

Actueel 860 keer gelezen

Leidschendam - Het echtpaar Van Leeuwen-Keizer was maandag 15 januari 60 jaar getrouwd. Burgemeester Tigelaar kwam namens de gemeente langs om hen te feliciteren met hun diamanten huwelijksfeest.

Wim en Marry van Leeuwen hebben elkaar voor het eerst ontmoet in november 1952, maar daarna duurde het nog geruime tijd totdat zijn in het huwelijksbootje stapten op 15 januari 1958. Beiden komen uit een groot gezin. Na jarenlang in Den Haag te hebben gewoond, verhuisden zij - inmiddels met een zoon en een dochter - in 1964 naar Leidschendam. Later is daar ook een 2e dochter geboren.

Vanaf 1964 hebben De heer en mevrouw Van Leeuwen samen in drogisterij De Salamander gewerkt, Wim als chef. Dit tot de overstap van Wim naar de Aegon in 1976. Vanaf 1989 is Wim met prepensioen en sindsdien genieten zij samen. De heer en mevrouw Van Leeuwen hebben diverse reisjes gemaakt en gaan graag gezellig op stap.

Inmiddels is de familie uitgebreid met 9 kleinkinderen en een achterkleinkind, wat zij beschouwen als een bijzondere rijkdom. Wim (85) en Marry (84) hebben hun 60-jarig huwelijk gevierd met het gezin, familie en vrienden bij De Gouden Leeuw in Voorschoten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant